aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΘετικό το ξεκίνημα του Κοντίδη στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ιστιοπλοϊας

Θετικό το ξεκίνημα του Κοντίδη στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ιστιοπλοϊας

Με μια πρωτιά και μια τρίτη θέση ξεκίνησε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Hyeres ο Παύλος Κοντίδης, βρισκόμενος τριτος μετά τις δύο πρώτες ιστιοδροομίες με 4β (πρώτος ο Wearn και δεύτερος o Bernaz, με 3β). Ο αγώνας ξεκίνησε τη Δευτέρα του Πάσχα στη Γαλλία, όπου ο Κύπριος Ολυμπιονίκης βρίσκεται εδώ και μια βδομάδα. Στα Laser Ανδρών μετέχουν 129 αθλητές. Καθημερινά διεξάγονται δύο ιστιοδρομίες έως και την Παρασκευή (29/4), ενώ το Σάββατο (30/4) θα γίνει η κούρσα μεταλλίων όπου θα λάβουν μέρος οι δέκα πρώτοι της κατάταξης. Ο Κοντίδης μπήκε στον αγώνα με τον αέρα του Νο1 της Παγκόσμιας Καταταξης όπου βρίσκεται εδώ και αρκετές βδομάδες.

Πριν τον αγώνα ο Κοντίδης ανέφερε: “Επιστρέφουν στο Hyeres πρώτη φορά μετά το 2018. O αγώνας παραμένει το Wimbledon της Ιστιοπλοϊας. Μετά την πολύ καλή εμφάνιση στο πρώτο παγκόσμιο κύπελλο στη Μαγιόρκα (σ.σ. 6η θέση), ανυπομονώ για το Hyeres, που είναι το τελευταίο τεστ πριν το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Μεξικό, τέλη Μαϊου”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ