aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΘαλάσσιο Σκι: Κύπριοι σκιέρ στις πρώτες θέσεις της Ευρώπης!

Θαλάσσιο Σκι: Κύπριοι σκιέρ στις πρώτες θέσεις της Ευρώπης!

Εκπληκτικό και όμως πέρα για πέρα αληθινό! Σε έρευνα που διεξήχθη από την Κυπριακή Ομοσπονδία Θαλάσσιου Σκι (ΚΟΘΑΣκι) με τη λήξη της αγωνιστικής χρονιάς 2015-2016, διαφάνηκε ότι σε όλες τις κατηγορίες των ηλικιακών κατηγοριών κατάταξης επίδοσης στο Σλάλομ και σε μερικά των Φιγούρων από τις ηλικίες κάτω των U17 ετών, U14, U12, U10, οι Κύπριοι Σκιέρ είναι μέσα στους 30 πρώτους της κάθε κατηγορίας για την Ευρώπη και την Αφρική!

Σε μερικές, μάλιστα, κατηγορίες υπάρχουν Κύπριοι Σκιέρ μέσα στις 5 πρώτες θέσεις! Το αποκορύφωμα μερικών απ’ αυτών είναι ότι στην κατηγορία Slalom U14 Girls είναι στην 1η θέση η Φλωρεντία Λοϊζίδου και η Στέλλα Αναστάση στην 3η θέση. Περαιτέρω η Φλωρεντία Λοϊζίδου κατέκτησε στους πρόσφατους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες στην Ιταλία το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία κάτω των 14 ετών.

Στο Slalom U14 Boys ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου φιγουράρει στη 2η θέση όπου και αυτός κατέκτησε στους πανευρωπαϊκούς αγώνες το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία κάτω των 14 ετών. Στην κατηγορία Slalom U14 Girls η Ρούλα Παντελή και η Φλωρεντία Λοϊζίδου είναι στην 3η και 4η θέση αντιστοίχως. Παράλληλα, έχουν καταρριφθεί φέτος πολλά παγκύπρια ρεκόρ, σχεδόν σε όλες τις κατηγορίες.

Ως Κύπρος έχουμε και το νεαρότερο σε ηλικία αθλητή στην Ευρώπη και Αφρική, τον Αντρέα Κωνσταντίνου, ο οποίος είναι μόλις 7 ετών και κατατάσσεται στην 11η θέση Slalom U10 Boys, καθώς επίσης την Εβελίνα Αναστάση στη 2η θέση Slalom U10 Girls , τον Ιωάννη Αθηνάκη στην 7η θέση Tricks – Under 10 Men και ο κατάλογος συνεχίζεται με σπουδαίες επιδόσεις και πολλές προοπτικές για όλα τα νεαρά ταλέντα του θαλάσσιου σκι. Τα πιο πάνω δείχνουν την τρομερή αφοσίωση που υπάρχει στο άθλημα του θαλάσσιου σκι σε όλα τα επίπεδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ