aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΤέσσερα νέα ρεκόρ, ενθαρρυντικά μηνύματα

Τέσσερα νέα ρεκόρ, ενθαρρυντικά μηνύματα

Αρκετά αισιόδοξα ήταν τα μηνύματα και αρκούντως ικανοποιητικά τα αποτελέσματα στην ημερίδα πρόκρισης που έγινε το τριήμερο 17-19 του μήνα στο ολυμπιακό κολυμβητήριο Λάρνακας.

Οι αθλητές και οι αθλήτριες, αν και μόλις τώρα βγήκαν από την προετοιμασία τους και είναι ακόμα «κουμπωμένοι» και συγκρατημένοι, οι περισσότεροι έδειξαν πως βρίσκονται σε αρκετά καλό δρόμο. Στο πλαίσιο αυτό και οι τέσσερις νέες παγκύπριες επιδόσεις.

Τα ρεκόρ πέτυχαν ο Νικόλας Αντωνίου (Ν.Ο. Λεμεσού) στα 200μ. ελεύθερο παίδων με χρόνο 1.55.59, ο Παναγιώτης Πανάρετος (Ν.Ο. Αμμοχώστου) στα 50μ. πρόσθιο Νέων με 29.32 και 100μ. πρόσθιο Νέων 1.04.79 και η Ιζαμπέλα Ιωάννου (Ν.Ο. Αμμοχώστου) στα 200μ. μικτή κορασίδων με χρόνο 2.22.97. Η χρονιά, λοιπόν, άρχισε με ενθαρρυντικά και ευοίωνα μηνύματα, μένει πλέον να δούμε ποια θα είναι η συνέχεια ενόψει και των επερχόμενων εσωτερικών και διεθνών διοργανώσεων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ