aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΤερμάτισε 20η στην τελική κατάταξη η Σταυριάνα

Τερμάτισε 20η στην τελική κατάταξη η Σταυριάνα

Με εκατοντάδες συμμετοχές από όλο τον κόσμο, ολοκληρώθηκε την Κυριακή 28 Αυγούστου το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας στο Ρόττερταμ. Ανάμεσα τους κρατώντας τα κυπριακά κουπιά, η  αθλήτρια μας Σταυριάνα Χαραλάμπους ολοκλήρωσε την προσπάθεια της στην Ολλανδία.

Η Σταυριάνα αγωνίστηκε στην 2η  προκριματική σειρά τερματίζοντας στην 5η θέση και στην επαναληπτική σειρά τερμάτισε στην 3η θέση. Στην συνέχεια στα Ημιτελικά τερμάτισε στην 4η θέση κερδίζοντας την 20η θέση στην Τελική Κατάταξη αφού στο τελικό για τις θέσεις 19-24 τερμάτισε 2η.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για τον πρώτο αγώνα υψηλού επιπέδου στον οποίο συμμετέχει η αθλήτρια μας και η παρουσία της ήταν αρκετά αξιόμαχη σε αντίξοες συνθήκες και στις καλύτερες νεανίδες όλου του κόσμου. Την αθλήτρια συνόδευσε η Ομοσπονδιακός Προπονήτρια Μαρία Χατζηηλία. Η ΚΟΚωπ συγχαίρει την αθλήτρια και την προπονήτρια για την επιτυχή αποστολή τους.

Χθες 29 Αυγούστου ολοκληρώθηκε επίσης και τα ετήσιο Παγκόσμιο Συνέδριο Κωπηλασίας στο οποίο μας εκπροσώπησε ο απεσταλμένος του Δ.Σ. Γιάννος Χαραλάμπους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ