aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΤεράστια επιτυχία για την Κυπριακή Ποδηλασία

Τεράστια επιτυχία για την Κυπριακή Ποδηλασία

O πρωταθλητής μας Ανδρέας Μιλτιάδης κέρδισε στον ΓΥΡΟ ΡΟΔΟΥ, το 3ο ετάπ της διοργάνωσης και τη 2η θέση στη Γενική, μόλις ένα δευτερόλεπτο πίσω από τον νικητή του Γύρου.

Συγχαρητήρια Ανδρέα, έκανες υπερήφανους τους γονείς σου και όλη την ποδηλατική οικογένεια της Κύπρου. Οι αθλητές μας Αλέξανδρος Αγρότης, Κωνασταντίνος Παυλίδης και Γιώργος Κούζης κατέβαλαν μεγάλες προσπάθειες και κατέλαβαν τις 42η , 23η – U23 και 34η – U23 θέσεις αντίστοιχα.

Συγχαρητήρια αξίζουν και στην υπόλοιπη εθνική μας ομάδα για την αξιοσημείωτη παρουσία της, στον Ομοσπονδιακό προπονητή μας κ. Ανέστη Κουρμπέτη και τον Έφορο των Εθνικών μας Ομάδων κ. Σταύρο Γεωργίου.

Συγχαρητήρια αξίζουν και στους υποστηρικτές της εθνικής μας ομάδας γιατί χωρίς αυτούς δεν θα ήταν δυνατή η παρουσία μας σε αυτή την διοργάνωση , Ίσως έφτασε η στιγμή η Κυπριακή Ποδηλασία να στηριχτεί όπως της αξίζει. Ραντεβού για την Εθνική μας τον Μάιο στον Διεθνή Γύρο της Ελλάδας. Πάμε δυνατά Κύπρος!

Εκτεταμένα στιγμιότυπα από την εξαιρετική παρουσία της εθνικής μας στον Διεθνή Γύρο Ρόδου 2023

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ