aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΤελικός αγώνας πρωταθλήματος Εαρινού Εξαμήνου Ιππικής Δεξιοτεχνίας 2019

Τελικός αγώνας πρωταθλήματος Εαρινού Εξαμήνου Ιππικής Δεξιοτεχνίας 2019

Το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Μαΐου 2019 διεξήχθη ο Τελικός Αγώνας Πρωταθλήματος Εαρινού Εξαμήνου Ιππικής Δεξιοτεχνίας 2019 της ΚΟΙπ.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ιππικού Κέντρου Κιτίου με τη συμμετοχή αθλητών από τους ομίλους του Ιππικού Ομίλου Λυθροδόντα (ΙΟΛΥ), Ιππικού Ομίλου Λευκωσίας (ΙΟΛΕ), Ιππικού Ομίλου Cyprus Equestrian Society (CES), Ιππικού Ομίλου Horse Leisure Club (HLC) και Ιππικού Ομίλου Cavalier (IOC).

Με την ολοκλήρωση των αγώνων του Σαββατοκύριακου, η Μαρίνα Αγρότου με το άλογο Courrege I του ΙΟΛΕ αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια Κύπρου.  Πρωταθλητής Εφήβων αναδείχθηκε ο Αλέξανδρος Ευθυμίου με το άλογο Ultrasox του HLC και Πρωταθλήτρια Παίδων αναδείχθηκε η Ελένη Σαββίδου με το άλογο Jok του IOC.

Επιπρόσθετα, το Σαββατοκύριακο οι αθλητές έλαβαν μέρος σε διάφορα αγωνίσματα με τα ακόλουθα αποτελέσματα:

Στην Κατηγορία Preliminary A Children, την Πρώτη και Πολυνίκη θέση για το εαρινό εξάμηνο κατέλαβε η Ελένη Σαββίδου με το άλογο Jok από τον IOC.

Στην Κατηγορία Preliminary A Junior, την Πρώτη και Πολυνίκη θέση για το εαρινό εξάμηνο κατέκτησε η Κατερίνα Κασσίνη με το άλογο Signorette Braz από τον ΙΟΛΥ.

Στην Κατηγορία Preliminary A Senior Πρώτη και Πολυνίκη θέση για το εαρινό εξάμηνο για τον Κώστα Ευδοξίου με το άλογο Zafira από τον ΙΟΛΕ.

Στην Κατηγορία Preliminary B Children, νικητές αναδείχθηκαν το ζεύγος Ελένη Σαββίδου και το άλογο Jok από τον IOC.

Στην Κατηγορία Preliminary B Junior, την Πρώτη και Πολυνίκη θέση για το εαρινό εξάμηνο κατέλαβε ο Αλέξανδρος Ευθυμίου με το άλογο Cowboy από τον HLC.

Στην Κατηγορία Preliminary B Senior, Πρώτη θέση για την Ανν Γκοζέτ και το άλογο Isabell Od Bilych του ΙΟΛΥ και Πολυνίκη θέση για το εαρινό εξάμηνο για την Anna Chaykovkaya με το άλογο Torfun από τον CES.

Στην Κατηγορία Youth Junior, νικητές αναδείχθηκαν το ζεύγος Αλέξανδρος Ευθυμίου και το άλογο UlraSox από τον HLC.

Στην Κατηγορία Senior I, την Πρώτη και Πολυνίκη θέση για το εαρινό εξάμηνο κατέλαβε ο Αλέξανδρος Ευθυμίου με το άλογο UlraSox από τον HLC.

Στην Κατηγορία Senior II, νικητές αναδείχθηκαν το ζεύγος Μαρίνα Αγρότου και το άλογο Courrege I από τον ΙΟΛΕ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ