aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΤελετή βράβευσης της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας για το 2022

Τελετή βράβευσης της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας για το 2022

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2023 με μεγάλη επιτυχία η τελετή βραβεύσεων των κορυφαίων αθλητών και αθλητριών της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας για το 2022.

Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, κ. Αννίτα Δημητρίου, ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού, κ. Ανδρέας Μιχαηλίδης ,ο Αντιπρόεδρος της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής, κ. Γιώτης Ιωαννίδης.

Κατά την εκδήλωση τιμήθηκαν για τις επιδόσεις τους οι αθλητές και τα σωματεία που ξεχώρισαν για τις επιδόσεις τους , κοινότητες και οργανισμοί που στηρίζουν διαχρονικά την ποδηλασία , Αθλητές και οργανισμοί για την κοινωνική τους προσφορά.

Επίσης τιμήθηκαν οι οργανισμοί Alexander College, Εταιρεία Αδελφοί Ανδρέου (αντιπρόσωποι της Vitex Ελλάδας) , ΟΠΑΠ Κύπρου τους οποίους η Γενική Συνέλευση της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας ανακήρυξε ως «Μεγάλους Ευεργέτες» της Κ.Ο.ΠΟ.

Παρουσιάστρια της βραδιάς η Δημοσιογράφος Χριστίνα Δημητρίου. Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας ευχαριστεί όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και εύχεται καλή αγωνιστική χρόνια για το 2023.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ