aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETTελετή βράβευσης συντελεστών #Beactive Νight 2019

Tελετή βράβευσης συντελεστών #Beactive Νight 2019

Τη Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2019, πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Radisson Blu στη Λάρνακα, η Τελετή Βράβευσης των συντελεστών του #BeActive Night 2019, που διοργανώθηκε στο πλαίσιο της 5ης Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού από την Εταιρεία S.A.S. Sports και το Δήμο Λάρνακας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, ο Δήμαρχος Λάρνακας κ. Ανδρέας Βύρας, Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Λάρνακας, ο εκπρόσωπος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Κωστάκης Κουκκουλής, η Διά Βίου Πρέσβειρα Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού κ. Κάλλη Χατζιωσήφ και όλοι οι συνεργάτες και συντελεστές του απόλυτα επιτυχημένου  2ου #BeActive Νight,  που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019 και συγκέντρωσε πέραν των 10,000 κόσμου στην Πλατεία Ευρώπης στη Λάρνακα.

Ο Δήμαρχος Λάρνακας, κ. Ανδρέας Βύρας ανάφερε ότι: «… η Λάρνακα είναι μια πόλη που κατεξοχήν διοργανώνει μεγάλες αθλητικές εκδηλώσεις και αυτό οφείλεται αφενός στην βούληση του Δήμου, και αφετέρου στην μεγάλη και ενεργή συμμετοχή των οργανωμένων συνόλων και σωματείων της πόλης καθώς και των εθελοντών, που προβάλουν, στηρίζουν και ενισχύουν τον αθλητισμό δίνοντας έτσι τη σφραγίδα της πόλης στα αθλητικά δρώμενα της Κύπρου…».

Ο κ. Κωστάκης Κουκκουλλής, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κ.Ο.Α., μεταφέροντας το μήνυμα του πρόεδρου του Οργανισμού, αφού απένειμε τα εύσημα  στους S.A.S. Sports και το Δήμο της Λάρνακας επεσήμανε ότι: «… Το μεγαλύτερο επίτευγμα της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού είναι ότι καταφέρνει χρόνο με το χρόνο να καθιερωθεί στη συνείδηση του κόσμου και να αφυπνίσει  περισσότερους ευρωπαίους πολίτες για τα οφέλη που προκύπτουν μέσα από την καθημερινή αθλητική ενασχόληση…. »

Στη συνέχεια, το λόγο πήρε η Διά Βίου Πρέσβειρα της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού κ. Κάλλη Χατζιωσήφ, η οποία πρόσθεσε ότι: «…Ο στόχος μας με την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού είναι να μην επιστρέψουν οι πολίτες στην καθιστική ζωή, αλλά να ενταχθεί η φυσική δραστηριότητα και ο αθλητισμός στην καθημερινότητά τους…». Τόνισε επίσης ότι «οι αξίες του αθλητισμού είναι τέτοιες που μπορούν να διαμορφώσουν χαρακτήρες και να κάνουν καλύτερους αυριανούς πολίτες και συνεχάρη όλους τους συντελεστές του 2ου #BeActive Night».

Τέλος, ο κ. Σωτηρης Μαύρος, Αθλητικός Διευθυντής των S.A.S. Sports και διοργανωτής του #Beactive Νight, ευχαρίστησε τον Κ.Ο.Α. για την εμπιστοσύνη που του έδειξε και τόνισε ότι: «… Ο στόχος του 2ο #BeActive Night να είναι ακόμη πιο άρτιο και έχει προσελκύσει ακόμη περισσότερο κόσμο από το πρώτο, έχει επιτευχθεί, καθώς διοργανώθηκαν  25 ταυτόχρονες αθλητικές δράσεις που απευθυνόταν σε όλους τους ντόπιους, τους τουρίστες, τα παιδιά, άλλα και συνάνθρωπους μας με κινητικές δυσκολίες, παιδιά των Special Olympics, άτομα τρίτης ηλικίας σωματικά, αλλά αιώνιους έφηβους πνευματικά. Στήθηκε ένα τεράστιο αθλητικό χωριό στην πλατεία Ευρώπης και δώσαμε την ευκαιρία σε όλους να αθληθούν και να εμπεδώσουν ότι το να είσαι καθημερινά ενεργός είναι ευκολότερο από ό, τι ακούγεται…»

Ακολούθησαν οι βραβεύσεις των συντελεστών και συνεργατών του #Beactive Νight.

Η βραδιά έκλεισε με την υπόσχεση  πως το 3ο #Beactive Νight θα είναι ακόμη πιο επιτυχημένο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ