aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΤεχνικό σεμινάριο Ρυθμικής Γυμναστικής

Τεχνικό σεμινάριο Ρυθμικής Γυμναστικής

Στα πλαίσια του Olympic Solidarity, η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή (ΚΟΕ) σε συνεργασία με αθλητικές ομοσπονδίες διοργανώνουν κάθε χρόνο Τεχνικά Σεμινάρια Προπονητών. Τον Αύγουστο η ΚΟΕ, σε συνεργασία με την Κυπριακή Ομοσπονδία Γυμναστικής (ΚΟΓ), και υπό την αιγίδα της Διεθνούς Ομοσπονδίας Γυμναστικής (FIG), διοργάνωσαν Τεχνικό Σεμινάριο Προπονητών Ρυθμικής Γυμναστικής.

Το Σεμινάριο/Ακαδημία πραγματοποιήθηκε μεταξύ 31 Ιουλίου και 6 Αυγούστου, με το θεωρητικό μέρος να διεξάγεται στο Ολυμπιακό Μέγαρο και το πρακτικό μέρος στην κλειστή αίθουσα της Α΄ Τεχνικής Σχολής στη Λευκωσία. Συνολικά 16 προπονήτριες πέτυχαν στην εξέταση και έλαβαν το Δίπλωμα Ακαδημίας FIG (Επιπέδου 1). Στο θεωρητικό μέρος της εκπαίδευσης εισηγητές ήταν η κ. Katja Kleinveld από τη Γερμανία και η κ. Helen Dias από την Πορτογαλία, ενώ οι δύο προαναφερθείσες μαζί με την κ. Nadya Aleksandrova από τη Βουλγαρία καθοδήγησαν τις προπονήτριες και στο θεωρητικό μέρος της εκπαίδευσης.

Στην τελετή έναρξης του Τεχνικού Σεμιναρίου Προπονητών Ρυθμικής Γυμναστικής, που έλαβε χώρα στις 31 Ιουλίου στο Ολυμπιακό Μέγαρο, το παρών τους έδωσαν ο Γενικός Γραμματέας της ΚΟΕ Στρατηγός Χαράλαμπος Λόττας και ο Γενικός Γραμματέας της ΚΟΓ Χριστόδουλος Φωτίου. Τα Τεχνικά Σεμινάρια Προπονητών της ΚΟΕ για το 2017, στα πλαίσια του Olympic Solidarity, ξεκίνησαν τον Μάρτιο με το τένις, ενώ συνεχίζονται τον Σεπτέμβριο με το άθλημα του κανό-καγιάκ. Μέχρι το τέλος του χρόνου θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια και στα αθλήματα της ποδηλασίας και της πάλης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ