aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑTάσος Προκοπίου: «Περηφάνια για το πρόγραμμα του ΑΓΟ»

Tάσος Προκοπίου: «Περηφάνια για το πρόγραμμα του ΑΓΟ»

«Εμείς στον Οργανισμό νιώθουμε περήφανοι για το πρόγραμμα μας «Αθλητισμός Για Όλους» και εσείς αποτελείται κομμάτι της αξίας του». Με αυτά τα λόγια άρχισε τον χαιρετισμό του το Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΟΑ, Τάσος Προκοπίου, στο Ετήσιο Σεμινάριο των Γυμναστών του ΑΓΟ.

Στη συνέχεια τόνισε και τα εξής: «Το πετυχεμένο μας πρόγραμμα Α.Γ.Ο. ταυτίζεται πλήρως με την στρατηγική του ΚΟΑ για προώθηση του Μαζικού Αθλητισμού. Ως Οργανισμός δίνουμε επίσης ιδιαίτερη σημασία στη συχνή επιμόρφωση των Γυμναστών μας, για αυτό και συγχαίρω όλους σας για τη σημερινή μαζική σας παρουσία. Η προσέλκυση όσων και περισσότερων ατόμων στο ΑΓΟ, είναι ένα στοιχείο που δίνει ξεχωριστό κύρος το πρόγραμμα μας».

Το Ετήσιο Σεμινάριο του ΑΓΟ, το οποίο στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε στο Κίτιον Αθλητικό Κέντρο στην Λάρνακα, και οι 95 γυμναστές του Προγράμματος, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και να εξασκηθούν σε προγράμματα όπως Ασκήσεις για άτομα με μυοσκελετικές παθήσεις με τον γυμναστή Χρίστο Γεωργιάδης, Kids Athletics με τον γυμναστή Κυριάκο Κυριάκου και Διαχείριση παιδιών με προβληματική Συμπεριφορά με την ψυχολόγο Δέσπω Θεμιστοκλέους. Το Σεμινάριο παρακολούθησε και η προϊστάμενη του προγράμματος Έφη Μούζουρου Πενηνταέξ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ