aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑTάσος Προκοπίου (ΚΟΑ): «Δίνει μια ξεχωριστή διάσταση στα αθλητικά δρώμενα»

Tάσος Προκοπίου (ΚΟΑ): «Δίνει μια ξεχωριστή διάσταση στα αθλητικά δρώμενα»

To μέλος του ΚΟΑ, Τάσος Προκοπίου, αναφέρεται στον 21ο Δειθνή αγώνα δρόμου που έγινε στη Λάρνακα ο οποίος διεξήχθηκε την Κυριακή.

Αναλυτικά:

«Με την ευκαιρία του 21ου Διεθνούς αγώνα δρόμου, που διεξήχθηκε την Κυριακή στην πόλη της Λάρνακας, στον οποίο συμμετείχαν αρκετοί δρομείς από την Κύπρο και το εξωτερικό, και ο οποίος δίνει μια ξεχωριστή διάσταση στα αθλητικά δρώμενα του τόπου μας και προβάλλει τον κυπριακό αθλητισμό, εκ μέρους του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού, θέλω να εξάρω ιδιαίτερα το έργο που επιτελεί το σωματείο “Περικλής Δημητρίου”, και με πρωτεργάτη τον πρόεδρο του Σωκράτη Σωκράτους, για την αθλητική και κοινωνική προσφορά του. Η συμμετοχή των αθλητών του σωματείου σε Εθνικές, Φιλανθρωπικές, Κοινωνικές και άλλες εκδηλώσεις, είναι αξιοθαύμαστη και αξίζει κάθε επαίνου τόσο από την Πολιτεία, όσο και από την κοινωνία γενικότερα. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους που συμμετείχαν στον 21ο Διεθνή Αγώνα Δρόμου, ενώ ξεχωριστό έπαινο απευθύνω στους νικητές του Αγώνα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ