aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΤάεκβοντο: Βραβεύεται ο πρωταθλητής Κυριάκος Στρατουράς

Τάεκβοντο: Βραβεύεται ο πρωταθλητής Κυριάκος Στρατουράς

Ο πρωταθλητής του Ολυμπιακού αθλήματος Τάεκβοντο Κυριάκος Στρατουράς, που πρόσφατα κέρδισε 9η θέση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών που πραγματοποιήθηκε στην Ελβετία, θα βραβευθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου του τόσο για την πιο πάνω μεγάλη επιτυχία, όσο και για τις μεγάλες υπηρεσίες που προσφέρει ως προπονητής.

Ο εξαίρετος αυτός πρωταθλητής είναι κάτοχος 4ου Νταν της WTF / Kukkiwon και πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου με ειδικότητα στο Ολυμπιακό άθλημα Τάεκβοντο.

Ο Κυριάκος Στρατουράς εκτός των πολύ μεγάλων στόχων που έχει ως προπονητής αλλά και ως πρωταθλητής μέσα στο 2017, προετοιμάζεται εντατικά και για τους δύσκολους αγώνες του Διεθνούς Τουρνουά Τάεκβοντο Κύπρου που θα πραγματοποιηθεί στις 22 Οκτωβρίου 2016 στο στάδιο «Ελευθερία» στο οποίο αναμένεται να πάρουν μέρος 8 χώρες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ακούραστος αυτός προπονητής και πρωταθλητής προετοιμάζει αρκετούς αθλητές / αθλήτριες της περιοχής Αγ. Μαρίνας Ξυλιάτου, Αστρομερίτη, Μάμμαρη, Ορούντα, Ακάκι, Παλιομέτοχο, Αγιοι Τριμιθιάς, Ασίνου για τα Παγκύπρια Πρωταθλήματα  της ΕΟΤΚ και για διεθνείς αγώνες.

Στο μεταξύ όσοι ενδιαφέρονται για να διδαχθούν το Ολυμπιακό άθλημα Τάεκβοντο των πιο πάνω περιοχών ως επίσης και άλλων περιοχών μπορούν να αποταθούν στο τηλέφωνο 99582481.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ