aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΤάεκβοντο: Το Σάββατο η δεύτερη φάση

Τάεκβοντο: Το Σάββατο η δεύτερη φάση

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στο «Ελευθερία» η πρώτη φάση των παγκόσμιων εξετάσεων που γίνονται στην Κύπρο για μαύρες ζώνες «Νταν» της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Τάεκβοντο (WTF), στην οποία πήραν μέρος 150 αθλητές της Εθνικής Ομοσπονδίας Τάεκβοντο Κύπρου (ΕΟΤΚ). Η δεύτερη φάση των παγκόσμιων αυτών εξετάσεων θα γίνει το προσεχές Σάββατο.

Οι πρώτες εξετάσεις, που εντυπωσίασαν για το υψηλό τους επίπεδο, γίνονται σύμφωνα με τους διεθνείς κανονισμούς και αναγνωρίζονται τόσο από την Ευρωπαϊκή Ένωση Τάεκβοντο (ETU), όσο και από την WTF. Υπεύθυνοι των εξετάσεων είναι οι Γιάννης Δημητρίου (πρόεδρος εξεταστικής επιτροπής ΕΟΤΚ), Πανίκος Λοΐζου και Ανδρέας Πηλαβάκης.

Πρόκειται για αξιόλογους προπονητές / τεχνικούς με υψηλόβαθμα «Νταν» της WTF και της Kukkiwon, τους οποίους αναγνωρίζουν και τα δύο διεθνή σώματα. Αξίζει να σημειωθεί ότι την ETU εκπροσώπησε ο αναπληρωτής πρόεδρος της ETU Φοίβος Χρίστου, ο οποίος είναι και πρόεδρος της ΕΟΤΚ.

Αναφέρουμε επίσης ότι μετά το τέλος των εξετάσεων, που διήρκεσαν πέντε περίπου ώρες, ο Φοίβος Χρίστου συνεχάρη όλους τους αθλητές, τις αθλήτριες και τους προπονητές για το υψηλό επίπεδο των εξετάσεων και εξέφρασε τις πιο θερμές του ευχαριστίες στους εξεταστές για το εξαίρετο έργο που επιτελούν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ