aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΤάεκβοντο: Πρώτευσε σε άνδρες-γυναίκες το σωματείο «Πηλαβάκη»

Τάεκβοντο: Πρώτευσε σε άνδρες-γυναίκες το σωματείο «Πηλαβάκη»

Με αμφίρροπους και πολύ δυναμικούς αγώνες πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στο στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία» το παγκύπριο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ τάεκβοντο ανδρών και γυναικών, στο οποίο πρώτευσε το σωματείο «Πηλαβάκη» τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες.

Την δεύτερη θέση κέρδισε το σωματείο «Μακεδονία», την τρίτη το σωματείο «Νικολάου» και την τέταρτη το σωματείο «Winners». Πρόκειται για πρωτάθλημα, που κατενθουσίασε τους θεατές και ιδιαίτερα τους φίλους και υποστηρικτές του Ολυμπιακού αθλήματος Τάεκβοντο, το οποίο διευθύνει και προωθεί μόνο η Εθνική Ομοσπονδία Τάεκβοντο Κύπρου (ΕΟΤΚ) στο χώρο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αθλητές και αθλήτριες που κέρδισαν χρυσό μετάλλιο (1η θέση) θα διεκδικήσουν θέση για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα τάεκβοντο ανδρών και γυναικών, που θα πραγματοποιηθεί στο Καζάν της Ρωσίας από 10 μέχρι 13 Μαΐου 2018. Αναφέρουμε επίσης ότι στη διάρκεια των βραβεύσεων ο πρόεδρος της ΕΟΤΚ Φ. Χρίστου συνεχάρη νικητές και ηττημένους για το αθλητοπρεπέστατο παιγνίδι που παρουσίασαν ως επίσης και τους προπονητές τους.

Τα μετάλλια:

ΑΝΔΡΩΝ

Μέχρι 54 κιλά: Ανδρέας Γιαννακού

Μέχρι 58 κιλά: Γιώργος Νικολάου

Μέχρι 63 κιλά: Ιωάννης Πηλαβάκης

Μέχρι 68 κιλά: Χρίστος Πηλαβάκης

Μέχρι 74 κιλά: Χρίστος Κακουρής

Μέχρι 80 κιλά: Κωνσταντίνος Μαυρομμάτης

Μέχρι 87 κιλά: Βίκτωρας Πηλαβάς

Άνω 87 κιλά: Ανδρέας Στυλιανού

ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Μέχρι 46 κιλά: Κυριακή Κουττούκη

Μέχρι 49 κιλά: Αθηνά Ευαγγέλου

Μέχρι 53 κιλά: Δέσποινα Πηλαβάκη

Μέχρι 57 κιλά: Άννα Μαρία Αντωνίου

Μέχρι 62 κιλά: Νικόλ Κασιουλή

Μέχρι 67 κιλά: Ιωάννα Σωτηρίου

Μέχρι 73 κιλά: Σουζάννα Τομάζου

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ