aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑTάεκβοντο: Ένα αργυρό και δύο χάλκινα μετάλλια

Tάεκβοντο: Ένα αργυρό και δύο χάλκινα μετάλλια

Δύο αθλήτριες και ένας αθλητής του Ολυμπιακού αθλήματος τάεκβοντο που βρίσκονται στους Σχεδιασμούς του ΚΟΑ, κέρδισαν μετάλλια στο διεθνές τουρνουά «G1» στο Ισραήλ και οι βαθμοί των μεταλλίων μετρούν για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2020.

Πρόκειται για τη Δέσποινα Πηλαβάκη, η οποία κέρδισε αργυρό μετάλλιο, και τους Γιώργο Κακούρη και Ιωάννη Πηλαβάκη οι οποίοι κέρδισαν χάλκινα μετάλλια. Οι νίκες των πιο πάνω πρωταθλητών, που προσωπικός τους προπονητής είναι ο Ανδρέας Πηλαβάκης, εντυπωσίασαν αρκετούς ξένους προπονητές και απέδειξαν πέρα πάσης αμφιβολίας τη μεγάλη τους κλάση.

Ιδιαίτερα το τάεκβοντο απέδειξε για καλά ότι ως άθλημα στην Κύπρο ανήλθε πολύ ψηλά και συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων Ολυμπιακών αθλημάτων του τόπου μας. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Ισραήλ την ίδια ημέρα πραγματοποιήθηκαν και διεθνείς αγώνες εφήβων και παίδων που δεν ήταν της κατηγορίας «G1».

Οι αθλητές που σημείωσαν επιτυχίες είναι οι Παναγιώτης Ιακώβου (χρυσό μετάλλιο) και Δημήτρης Ευαγγελάκης (αργυρό μετάλλιο).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ