aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΤάεκβοντο: Άγγιξαν τα… μετάλλια

Τάεκβοντο: Άγγιξαν τα… μετάλλια

Μια ανάσα πριν τα μετάλλια έφτασε η Κύπρος στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ταεκβοντό, που πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 19-22 Μαΐου στην Ελβετία, με τα αδέλφια Πηλαβάκη να καταλαμβάνουν τις πέμπτες θέσεις στις κατηγορίες τους.

Η Δέσποινα έχασε τον αγώνα για το μετάλλιο με μόνο έναν πόντο διαφορά και λάθος ποινές του διαιτητή, ενώ o Ιωάννης αντιμετώπισε τον καταξιωμένο αθλητή της Ιταλίας σε έναν εκπληκτικό αγώνα με συνεχείς ανατροπές στο σκορ.

Για την εξαιρετική παρουσία του ο Ιωάννης Πηλαβάκης μετά τη λήξη των αγώνων έλαβε συγχαρητήρια από προπονητές πολλών χωρών και προτάσεις για να λάβει μέρος και να βοηθήσει στην προετοιμασία αθλητών για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Οι δύο αθλητές έβγαλαν ασπροπρόσωπη την Κυπριακή Ομοσπονδία Ταεκβοντό, που αποφάσισε να τους πληρώσει τα έξοδα για το ταξίδι, και θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά την ΕΟΤΚ, τον ΚΟΑ και τον γιατρό τους Άλκη Λαπίθη. Ιδιαίτερες ευχαριστίες από τον Ιωάννη Πηλαβάκη προς τον χορηγό του, τον ΟΠΑΠ.

Η Κύπρος κατέκτησε και δύο 9ες θέσεις με τον Χρίστο Πηλαβάκη και τον Κυριάκο Στρατουρά. Αξιοπρόσεκτες παρουσίες είχαν επίσης οι αθλητές μας Κυριακή Κουττούκη, Γιώργος Κακούρης, Σουζάνα Τουμάζου, Γιάννης Λουκά, Αντώνης Κυριακού, Ειρήνη Πασιουλή και Δημήτρης Μουστάκας, οι οποίοι όμως δεν κατάφεραν να κατακτήσουν κάποια θέση σε αυτό το πρωτάθλημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ