aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΤα ζευγάρια για τις πρώτες φάσεις του Κυπέλλου Ανδρών & Γυναικών στο Χάντμπολ

Τα ζευγάρια για τις πρώτες φάσεις του Κυπέλλου Ανδρών & Γυναικών στο Χάντμπολ

Γνωστά έγιναν τα ζευγάρια για τις πρώτες φάσεις των Κυπέλλων ΟΠΑΠ Ανδρών και Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023 στο Χάντμπολ.

Στο κύπελλο ΟΠΑΠ Γυναικών η κληρωτίδα έβγαλε μεγάλο ντέρμπι για τα προημιτελικά, με την περσινή νταμπλούχο και πρωτοπόρο του φετινού πρωταθλήματος, E.N. Aθηένου, να τίθεται αντιμέτωπη με τα CyView Λατσιά που στην αρχή της σεζόν είχαν πάρει το Super Cup. Οι δύο ομάδες ανταγωνίζονται τα τελευταία χρόνια για τους εγχώριους τίτλους και μία από αυτές θα έχει την ευκαιρία να συνεχίσει την πορεία της για τον τίτλο στον δεύτερο τη τάξει θεσμό της φετινής περιόδου.

Ο νικητής του ζευγαριού Ε.Ν. Αθηένου και CyView Λατσιά θα βγει μέσα από διπλές αναμετρήσεις που θα πραγματοποιηθούν μεταξύ 28 Ιανουαρίου και 5 Φεβρουαρίου. Η ομάδα που θα πάρει την πρόκριση θα συμπληρώσει την τετράδα για το Final 4 που θα πραγματοποιηθεί την τελευταία εβδομάδα του Απριλίου. Σε αυτή τη φάση θα λάβουν μέρος και οι άλλες τρεις ομάδες: Πανελλήνιος, ΑΟ Αραδίππου και ΑΟ ΚΝ Αγ. Τριμιθιάς.

Κύπελλο Ανδρών

Στο κύπελλο ΟΠΑΠ Ανδρών θα συμμετάσχουν 16 ομάδες, οκτώ της Α’ κατηγορίας και ισάριθμες της Β’ κατηγορίας. Οι αγώνες θα είναι μονοί και θα διεξαχθούν μεταξύ 26/01 και 29/01. Το ακριβές πρόγραμμα θα ανακοινωθεί σε μεταγενέστερο στάδιο. Τα ζευγάρια της Ά φάσης είναι:

  1. ΘΟΪ Αυγόρου-Ατρόμητοι Αγ. Τριμιθιάς
  2. Παρνασσός-ΕΝΑΒ
  3. ΑΟ ΚΝ Αγ. Τριμιθιάς-ΑΟ Αραδίππου
  4. Μαυρομάττης Αγ. Παύλου-ΑΠΟΕΛ
  5. Προοδευτικός-Sabbianco Aνόρθωση
  6. Ομόνοια Αγ. Βαρβάρας-Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο
  7. CyView Λατσιά-Απόλλων Αγ. Παύλου
  8. Πανελλήνιος-ΑΟ Ανθούπολης

Τα προημιτελικά θα γίνουν το διάστημα 1-12 Φεβρουαρίου, σε διπλά παιχνίδια. Τα ζευγάρια είναι:

  1. Νικητής 1-Νικητής 2
  2. Νικητής 3-Νικητής 5
  3. Νικητής 6-Νικητής 4
  4. Νικητής 8-Νικητής 7

Οι ομάδες που θα προκριθούν στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης θα λάβουν μέρος στο Final 4 που είναι προγραμματισμένο για την τελευταία βδομάδα του Μαρτίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ