aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΤα βλέμματα στον Στρόβολο (προαγγελία 3ης αγωνιστικής ανδρών)

Τα βλέμματα στον Στρόβολο (προαγγελία 3ης αγωνιστικής ανδρών)

Με το μεγάλο ντέρμπι στον Στρόβολο ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και τον Παρνασσό ανοίγει απόψε Παρασκευή (2/11) η αυλαία της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ ανδρών Α’ Κατηγορίας.

Ο πρωτοπόρος και αήττητος Παρνασσός μεταβαίνει στο κλειστό του Λυκείου Στροβόλου με μοναδικό ζητούμενο να κατακτήσει άλλη μια νίκη που θα τον διατηρήσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Από την άλλη ο ΑΠΟΕΛ που δεν γεύτηκε ακόμα την χαρά της νίκης αφού στις δύο πρώτες αγωνιστικές ηττήθηκε στις λεπτομέρειες από ΚΝ Αγίων Τριμιθιάς και Προοδευτικό και κόντρα στην ομάδα του Στροβόλου θα προσπαθήσει να κατακτήσει τους πρώτους του βαθμούς στον θεσμό. Στις 20:00 αρχίζει ο αγώνας και θα διεξαχθεί στο κλειστό του Λυκείου Στροβόλου.

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου μεταβαίνει αύριο Σάββατο (3/11) στον Άγιο Δομέτιο για να αντιμετωπίσει τον Μαυρομμάτη Αγίου Παύλου έχοντας την ταμπέλα του απόλυτου φαβορί. Όσον αφορά την ομάδα του Αγίου Παύλου γνωρίζει τις δυσκολίες που θα έχει απέναντι του και ευελπιστεί πως πραγματοποιώντας την τέλεια εμφάνιση θα μπορέσει να κατακτήσει τους πρώτους του βαθμούς στον θεσμό. Στις 19:00 αρχίζει ο αγώνας στο κοινοτικό του Αγίου Δομετίου.

Τέλος, ιδιαίτερα αμφίρροπη θα είναι η αυριανή (επίσης Σάββατο 3/11) αναμέτρηση ανάμεσα σε ΚΝ Αγίων Τριμιθιάς και Προοδευτικού που διεξάγεται στις 15:00 στο κλειστό του Cyprus College. Οι δύο ομάδες όντας ισοδύναμες θα επιδιώξουν να κατακτήσουν την 2η νίκη τους στον θεσμό έχοντας και οι δύο επικρατήσει του ΑΠΟΕΛ.

Αξίζει να αναφέρουμε πως και στους αγώνες θα υπάρχει εφαρμογή του μέτρου της κάρτας φιλάθλου και όσοι επιθυμούν να τους παρακολουθήσουν θα πρέπει να την εξασφαλίσουν. Επίσης ο ΚΟΑ καλεί όλα τα Σωματείου όπως τηρήσουν το νόμο που αφορά την Κάρτα φιλάθλου. Κανείς φίλαθλος που δεν έχει εξασφαλίσει Κάρτα Φιλάθλου δεν μπορεί να μπει σε οποιοδήποτε αθλητικό χώρο ενώ επισημάνει πως η παρουσία Υπεύθυνων Ασφαλείας και Επιτηρητών είναι υποχρεωτική ανεξαρτήτως αν ο αγώνας είναι κεκλεισμένων των θυρών ή όχι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ