aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΤα βλέμματα στο Λύκειο Στροβόλου

Τα βλέμματα στο Λύκειο Στροβόλου

Το ντέρμπι ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου δεσπόζει των αναμετρήσεων της 5ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών Α’ Κατηγορίας στο χάντμπολ.

Οι γαλαζοκίτρινοι έχοντας μόλις μια νίκη σε 4 αγώνες φιλοξενούν τον περσινό πρωταθλητή στο Λύκειο του Στροβόλου, παιχνίδι με το οποίο ανοίγει σήμερα στις 20:00 η αυλαία της αγωνιστικής. Το έργο τους δύσκολο παρόλα αυτά θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα απέναντι σε μια ιδιαίτερα φορμαρισμένη ομάδα όπως είναι το Ευρωπαϊκό και το οποίο από την πλευρά του θέλει νίκη για να δώσει συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Στο άλλο παιχνίδι της αγωνιστικής το Κ.Ν. Αγίων Τριμιθιάς φιλοξενεί το Σάββατο 17 Νοεμβρίου στις 15:00 τον Μαυρομμάτη Αγίου Παύλου στο κλειστό του Cyprus College. Ο αγώνας αναμένεται αμφίρροπος, παρόλο που η ομάδα των Αγίων Τριμιθιάς είναι το φαβορί για κατάκτηση της νίκης χωρίς να σημαίνει πως ο Μαυρομμάτης δεν θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Απεναντίας μάλιστα αποτελεί κίνητρο το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει κατακτήσει ακόμα βαθμό στο πρωτάθλημα και θα το επιδιώξει κόντρα στο Κ.Ν. Αγίων Τριμιθιάς.

Θυμίζουμε πως η αναμέτρηση του Παρνασσού με τον Προοδευτικό θα διεξαχθεί σε άλλη ημερομηνία αφού η ομάδα του Στροβόλου έχει Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις αυτό το Σαββατοκύριακο.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Παρνασσός Στροβόλου 4 134-81 8
2. Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο 4 137-72 6
3. Προοδευτικός Πάφου 3 70-96 4
4. ΑΠΟΕΛ 4 104-110 2
5. Κ.Ν. Αγίων Τριμιθιάς 4 80-104 2
6. Μαυρομμάτης Αγ. Παύλου 3 47-109 0

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ