aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΤα βλέμματα σε Αθηένου και Θεμιστόκλειο

Τα βλέμματα σε Αθηένου και Θεμιστόκλειο

Την δική της πρεμιέρα θα κάνει το Σάββατο 18 Νοεμβρίου στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Γυναικών η ΕΝ Αθηένου η οποία στο πλαίσιο της 2ης Αγωνιστικής υποδέχεται στις 18:00 τον Πανελλήνιο Λευκωσίας.

Η περσινή δευτεραθλήτρια θέλει να μπει το δεξί στο νέο πρωτάθλημα αφού μεγάλος της στόχος είναι και φέτος ο τίτλος και θέλει να δείξει την δυναμική της στο πρώτο της φετινό παιχνίδι. Από την άλλη ο ενισχυμένος Πανελλήνιος μετά την ισοπαλία στην 1η αγωνιστική θα προσπαθήσει να κατακτήσει την πρώτη της νίκη στον θεσμό.

Η αγωνιστική ολοκληρώνεται την Κυριακή με την αναμέτρηση του Κ.Ν. ΘΟΪ Καλού Χωριού Λεμεσού και του Α.Ο. Αραδίππου παιχνίδι που θα γίνει στις 18:00 στο Θεμιστόκλειο. Η ομάδα της Λεμεσού μετά την ισοπαλία εκτός έδρας με τον Πανελλήνιο και τις θετικές εντυπώσεις θα ψάξει την πρώτη της νίκη στον θεσμό ενώ το ίδιο θα επιδιώξει και ο Α.Ο. Αραδίππου μετά την ήττα του στην πρεμιέρα από τον Α.Σ. Λατσιά. Ρεπό για αυτή την βδομάδα έχει ο ΑΣ Λατσιά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ