aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΤα αδέλφια Zakarin οδηγούν το Cyprus Gran Fondo 2023

Τα αδέλφια Zakarin οδηγούν το Cyprus Gran Fondo 2023

Χωρίς να έχουν κερδίσει κάποια από τις δύο πρώτες ημέρες του Cyprus Gran Fondo presented by Skoda 2023, τα αδέλφια Aidar και Ilnur Zakarin από τη Ρωσία οδηγούν την κούρσα με τον μικρότερο αδελφό τον Aidar να είναι μπροστά για 2.5 δευτερόλεπτα. Πέρσι ο Aidar ήταν δεύτερος στη διοργάνωση έχοντας προηγηθεί τις πρώτες δύο ημέρες.

Στην τρίτη θέση βρίσκεται ο νικητής του δεύτερου ετάπ μήκους 103χλμ Ross Fawcett από τη Μεγάλη Βρετανία, 2 λεπτά και 39 δευτερόλεπτα πίσω από τον I. Zakarin. Τέταρτος έπεσε ο κάτοχος της κίτρινης φανέλας την Παρασκευή (31/3), Νορβηγός Espen Helgesen. Από κυπριακής πλευράς ο Ανδριανός Αντωνίου του συλλόγου «Ευαγόρας Παλλικαρίδης» είναι στη 17η θέση.

Στις γυναίκες την κίτρινη φανέλα της πρωτοπορίας πήρε η Ιταλίδα Elena Pancari με τη νίκη της στο δεύτερο ετάπ από την Πάφο στον Άγιο Νικόλαο και επιστροφή για τερματισμό στα Κούκλια. Δεύτερη είναι η Ρωσίδα Iana Florinskaia και τρίτη η Γερμανίδα Laura Tibitanzl.

Στον αγώνα λαμβάνουν μέρος 500 αθλητές και αθλήτριες από 39 διαφορετικές χώρες και περιοχές. Ο μεγαλύτερος ποδηλατικός αγώνας της Κύπρου ολοκληρώνεται την Κυριακή (02/4) με το τρίτο και τελευταίο ετάπ να ξεκινάει στις 08:00πμ από την Πλατεία Δημαρχείου και τερματίζει στην Τσάδα, με τις απονομές στις 15:00 στις «Αλυκές».

Ο αγώνας, ο οποίος διοργανώνεται από την Activate Cyprus.

Ονομαστικός χορηγός της διοργάνωσης είναι η Skoda και μεγάλος χορηγός το Υφυπουργείο Τουρισμού. Χορηγοί είναι η UNICARS, η ασφαλιστική Atlantic, ο Δήμος Πάφου, το Cyclo Shop και η ΕΤΑΠ Πάφου ενώ υποστηρίζουν τα Ocean Basket, τα συμπληρώματα NAMEDSPORT, η Shimano, η Motolife Tours και ο ΣΥ.ΚΑ.ΝΑ. Τελεί υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας.

Περισσότερες πληροφορίες και αποτελέσματα στο www.activatecyprus.com και στο www.facebook.com/cyprusgranfondo.  

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ