aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΤ. Προκοπίου: «O ΚΟΑ θα συνεχίσει να προσφέρει κάθε βοήθεια στη Σκοποβολή»

Τ. Προκοπίου: «O ΚΟΑ θα συνεχίσει να προσφέρει κάθε βοήθεια στη Σκοποβολή»

Η ετήσια τελετή βράβευσης του Σκοπευτικού Ομίλου Λάρνακας, πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή 5 Ιανουαρίου υπό την αιγίδα του δημάρχου Ανδρέα Βύρα, στο Ολυμπιακό σκοπευτήριο της πόλης.

Τον ΚΟΑ εκπροσώπησε ο Τάσος Προκοπίου, ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων στο χαιρετισμό του: «Το άθλημα της Σκοποβολής με τις καθε χρονικές διεθνείς επιτυχίες του, μας κάνει να νιώθουμε ξεχωριστή χαρά και περηφάνια. Θέλω να τονίσω ιδιαίτερα, ότι τα τελευταία χρόνια οι Σκοπευτές μας ανέβασαν τη χώρα μας στο ψηλότερο σκαλοπάτι του Παγκόσμιου στερεώματος και η Κυπριακή Σκοποβολή είναι μια υπολογίσιμη και αναγνωρισμένη δύναμη στον διεθνή χώρο. Διαβεβαιώνω επίσης ότι ο ΚΟΑ θα συνεχίσει να προσφέρει κάθε βοήθεια και στήριξη στο άθλημα της Σκοποβολής, το οποίο απέδειξε ότι έχει όλα τα φόντα να χαρίσει ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στην Κύπρο. Συγχαρητήρια στον Πρόεδρο και τα μέλη του δ.σ. του Σκοπευτικού Ομίλου Λάρνακας για την καθόλα άψογη διοργάνωση της Τελετής Βραβεύσεων τους. Ιδιαίτερες ευχαριστίες για την πρόσκληση να παραστώ και να τιμήσω με την παρουσία μου την εκδήλωση τους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ