aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΣυνεργασία Grammar School με Arsenal Κύπρου

Συνεργασία Grammar School με Arsenal Κύπρου

Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2016-2017, ξεκίνησε και επίσημα η συνεργασία του Grammar School Λευκωσίας με την Arsenal Soccer School Cyprus. Το ιδιωτικό σχολείο με βάση στη Δευτερά και η επίσημη ποδοσφαιρική ακαδημία των «κανονιέρηδων» στην Κύπρο, ξεκίνησαν αποκλειστική συνεργασία εδώ και μερικούς μήνες σε πολλούς τομείς, με βασικότερο τη δημιουργία του αθλητικού προγράμματος του σχολείου, με το άθλημα του ποδοσφαίρου να προσφέρεται από φέτος στα παιδιά.

Μέσω της μακροχρόνιας αποκλειστικής συνεργασίας που ξεκίνησαν Grammar School και Arsenal Cyprus, η ακαδημία αναλαμβάνει τη στελέχωση του ποδοσφαιρικού προγράμματος του αθλητικού σχολείου του Grammar, με τον τεχνικό διευθυντή της ακαδημίας, Άρα Πετροσιάν, να είναι ο επικεφαλής του προγράμματος.

Πέραν από το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα, η συνεργασία Grammar School με Arsenal Cyprus μελλοντικά θα επεκταθεί σε διάφορους τομείς, όπως σε ανταλλαγές επισκέψεων σε Κύπρο και εξωτερικό, διοργάνωση προπονητικών καμπ και άλλα. Στο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα του αθλητικού σχολείου του Grammar School λαμβάνουν μέρος παιδιά μέχρι 14 ετών, που θα έχουν τη δυνατότητα να το παρακολουθήσουν μέχρι και την αποφοίτηση τους.

arsenal-grammar-start2Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που έχουν πλέον την ευκαιρία παράλληλα με τη φοίτηση τους αλλά και την παρουσία τους στις ομάδες τους τα απογεύματα, να προσθέσουν στην ποδοσφαιρική τους εκπαίδευση μέσω του σχολείου. Στο αθλητικό σχολείο του Grammar School που ήδη ξεκίνησε, οι νεαροί μαθητές-ποδοσφαιριστές πραγματοποιούν τέσσερις προπονήσεις κάθε εβδομάδα, με έμφαση στο τεχνικό κομμάτι και με ατομική εξειδίκευση.

Επιπλέον, θα παρακολουθήσουν σεμινάρια και διαλέξεις, περνούν από εργομετρικές εξετάσεις και υποστηρίζονται από αθλητικούς ψυχολόγους. Το αθλητικό πρόγραμμα του Grammar School λαμβάνει χώρα στις σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις της σχολής.

«Η λειτουργία του αθλητικού σχολείου μέσω της συνεργασίας του Grammar School με την Arsenal Soccer School Cyprus έχει ήδη ξεκινήσει και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με τα πρώτα δείγματα της δουλειάς. Οι συνθήκες που έχουν τα παιδιά είναι εξαιρετικές και όλα πηγαίνουν βάση πλάνου. Η συνεργασία που έχουμε κτίσει ως ακαδημία με το Grammar School λειτουργεί άψογα εδώ και μήνες, κάτι που αποτελεί μεγάλο κέρδος πρωτίστως για τα παιδιά μας», τονίζει ο επικεφαλής της Arsenal Κύπρου, Χαράλαμπος Σπύρου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ