aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΣυνεργασία ΑΓΟ με την Πρέσβειρα Ευ Αγωνίζεσθαι-Fair Play

Συνεργασία ΑΓΟ με την Πρέσβειρα Ευ Αγωνίζεσθαι-Fair Play

Πραγματοποιήθηκε πρόσφατα μέσα σε εξαιρετικό κλίμα συνάντηση της Προϊσταμένης και της Διοίκησης του Προγράμματος «Αθλητισμός Για Όλους», με την Πρέσβειρα Ευ Αγωνίζεσθαι – Fair Play.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η εξεύρεση και καταγραφή τρόπων συνεργασίας των δύο πλευρών, με στόχο την καλύτερη δυνατή προώθηση του Ευ Αγωνίζεσθαι και του Τίμιου Παιχνιδιού στα μέλη του Προγράμματος και ειδικά στα παιδιά.

Στη συνάντηση η Προϊσταμένη του Προγράμματος ΑΓΟ, κυρία Έφη Μούζουρου Πενηνταέξ, καλωσόρισε την Πρέσβειρα στο Πρόγραμμα και ανέφερε ότι οι στόχοι του Προγράμματος ταυτίζονται με αυτούς του Ευ Αγωνίζεσθαι, εκφράζοντας τη βεβαιότητα για την άψογη συνεργασία.

Η Πρέσβειρα Ευ Αγωνίζεσθαι – Fair Play Χρυσταλλένη Τρικωμίτη, αφού ευχαρίστησε την Προϊσταμένη του Προγράμματος, δήλωσε τη διάθεση και την ετοιμότητα της για συνεργασία με το Πρόγραμμα και την προώθηση των κοινών στόχων.

Μετά από εισηγήσεις και συζήτηση, συναποφασίστηκαν τα ακόλουθα:

* Η Πρέσβειρα να παραστεί στις Ετήσιες Επαρχιακές Εκδηλώσεις του Προγράμματος ΑΓΟ, αρχής γενομένης από αυτή της Λάρνακας στις 16 Απριλίου, απευθύνοντας σύντομο χαιρετισμό στους συμμετέχοντες και τους θεατές. Επιπρόσθετα θα γίνει προσπάθεια να δώσουν το παρόν τους στη συγκεκριμένη εκδήλωση και γνωστοί πρωταθλητές μας.

* Να προωθηθεί στα 15000 μέλη αλλά και στις εκδηλώσεις του Προγράμματος, ενημερωτικό φυλλάδιο για το Ευ Αγωνίζεσθαι – Fair Play.

* Η Πρέσβειρα να παρευρεθεί και παρουσιάσει το θέμα του Ευ Αγωνίζεσθαι – Fair Play στα 300 και πλέον παιδιά που θα συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Καλοκαιρινών Αθλητικών Δραστηριοτήτων του ΑΓΟ που θα διεξαχθεί τον Ιούλιο.

* Παιδιά – μέλη του Εξειδικευμένου Προγράμματος Ρυθμικής Γυμναστικής να παρακολουθήσουν από κοντά επίσημο αγώνα Ρυθμικής που θα διεξαχθεί στην Κύπρο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ