aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΣυνεισφορά του ΚΟΑ στον Ραδιομαραθώνιο

Συνεισφορά του ΚΟΑ στον Ραδιομαραθώνιο

Τη δική του συνεισφορά στον Ραδιομαραθώνιο 2016, έκανε ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού. Στη «Σκυταλοδρομία Αγάπης» που διοργάνωσε το Σωματείο «Περικλής Δημητρίου» στο πλαίσιο του Ραδιομαραθωνίου, προχθές οι δρομείς πέρασαν από τα κεντρικά γραφεία του ΚΟΑ στη Λευκωσία, όπου τους υποδέχθηκε ο Πρόεδρος του Οργανισμού Κλεάνθης Γεωργιάδης.

Σε ομιλία του, αφού τους συνεχάρη για την εθελοντική τους προσπάθεια, τόνισε ότι είναι από τέτοιες  ενέργειες που δείχνουμε το ανθρώπινο πρόσωπο του  αθλητισμού και τη βοήθεια που προσφέρει στον συνάνθρωπό μας.

«Αθλητισμός και Εθελοντισμός βαδίζουν μαζί σε όλους τους τομείς για συνεισφορά και προσφορά» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος του ΚΟΑ, ο οποίος απέδωσε τα εύσημα στο  Σωματείο «Περικλής Δημητρίου», που για μια ακόμη φορά πρωτοστατεί σε τέτοιες εκδηλώσεις.

Συγχάρηκε επίσης τον Συνεργατισμό και το ΡΙΚ για τη διοργάνωση του Ραδιομαραθωνίου 2016, επιδίδοντας στις εκπροσώπους του Συνεργατισμού τη οικονομική εισφορά του ΚΟΑ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ