aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΣυνεισφορά του ΚΟΑ στον Ραδιομαραθώνιο 2017

Συνεισφορά του ΚΟΑ στον Ραδιομαραθώνιο 2017

Τη δική του συνεισφορά στον Ραδιομαραθώνιο 2017, έκανε ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού. Στη σκυταλοδρομία με σύνθημα «Κάθε εισφορά και μια νέα ιστορία αγάπης», που διοργάνωσε το Σωματείο «Περικλής Δημητρίου» στα πλαίσια του Ραδιομαραθωνίου, την Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017, οι δρομείς πέρασαν από τα κεντρικά γραφεία του ΚΟΑ στη Λευκωσία, όπου τους υποδέχθηκε ο πρόεδρος του Οργανισμού, Κλεάνθης Γεωργιάδης.

Σε ομιλία του αφού τους συνεχάρη για την εθελοντική τους προσπάθεια, τόνισε ότι είναι από τέτοιες  ενέργειες που δείχνουμε το ανθρώπινο πρόσωπο του  αθλητισμού και τη βοήθεια που προσφέρει στο συνάνθρωπος μας. Αθλητισμός και Εθελοντισμός βαδίζουν μαζί σε όλους τους τομείς για συνεισφορά και προσφορά.

Ο πρόεδρος του ΚΟΑ απέδωσε τα εύσημα στο σωματείο «Περικλής Δημητρίου», που για μια ακόμη φορά πρωτοστατεί σε τέτοιες εκδηλώσεις. Συγχάρηκε επίσης τη Συνεργατική Κυπριακή Τράπεζα και το ΡΙΚ για τη διοργάνωση του Ραδιομαραθωνίου 2017, επιδίδοντας και τη οικονομική εισφορά του ΚΟΑ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ