aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΣυνεδρία Εκτελεστικού Συμβουλίου ΚΟΕ

Συνεδρία Εκτελεστικού Συμβουλίου ΚΟΕ

Το Εκτελεστικό Συμβούλιο της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής συνήλθε στην πρώτη του Έκτακτη Συνεδρία υπό την Προεδρία του νέου Προέδρου Ντίνου Μιχαηλίδη, κατά την οποία υπήρξε εποικοδομητική συζήτηση μεταξύ των Μελών του Εκτελεστικού Συμβουλίου, και συμφωνήθηκαν οι διαδικασίες λειτουργίας του σώματος, όπως και των συνεδριών.

Κατά την πρώτη συνεδρία έγινε ενημέρωση για τον άμεσο προγραμματισμό και τις πρώτες προτεραιότητες που τίθενται με σημαντικότερο γεγονός τη συμμετοχή της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Για την συμμετοχή στους Αγώνες, και την ομάδα που θα λάβει μέρος σε αυτούς, η ΚΟΕ θα παραθέσει την Τρίτη 19 Ιουλίου δημοσιογραφική διάσκεψη, με λεπτομέρειες για τον τελικό καταρτισμό της ομάδας, το ταξίδι στο Ρίο, το αγωνιστικό πρόγραμμα και τους στόχους της αποστολής. Οι 31οι Ολυμπιακοί Αγώνες Ρίο 2016, θα διεξαχθούν από 5-21 Αυγούστου.

Λήφθηκε επίσης απόφαση για να κατατεθούν εισηγήσεις για την καλύτερη λειτουργία του Οργανισμού, και τις διαδικασίες που θα ακολουθούνται, και αποφασίστηκαν οι τρόποι λειτουργίας των επιτροπών που θα επιλαμβάνονται των διαφόρων θεμάτων με στόχο την ομαλή λειτουργία της Ολυμπιακής Επιτροπής.

Αποφασίστηκε η αναβάθμιση του τμήματος επικοινωνίας και προβολής της ΚΟΕ, όπως επίσης και η αναβάθμιση της Βιβλιοθήκης της ΚΟΕ, με στόχο μεταξύ άλλων να γίνει προσπάθεια για συλλογή όλης της κυπριακής αθλητικής βιβλιογραφίας.

Κατά τη συνεδρία έγινε μια πρώτη συζήτηση για τις διαδικασίες και την ενδεχόμενη εφαρμογή της φιλάθλου ιδιότητας στην Κύπρο, και τις προτάσεις που θα κατατεθούν από την Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ