aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΣυνεχίζονται οι εγγραφές, αναμνηστικό φανελάκι στους συμμετέχοντες

Συνεχίζονται οι εγγραφές, αναμνηστικό φανελάκι στους συμμετέχοντες

Συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον οι εγγραφές στο φετινό αγώνα δρόμου 10 χλμ «Κυριακίδεια» που διοργανώνεται την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017 στο Στάδιο «Στέλιος Κυριακίδης» (πρώην Παφιακό στάδιο) με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από το θάνατο του κορυφαίου Κύπριου μαραθωνοδρόμου Στέλιου Κυριακίδη.

Ο αγώνας που θα είναι μοναδικός εφόσον την επόμενη χρονιά θα επιστρέψει στη γενέτειρα του Στέλιου Κυριακίδη το χωριό Στατός-Άγιος Φώτιος θα προσφέρει στους εκλεκτούς δρομείς που θα λάβουν μέρος το αναμνηστικό και επετειακό τεχνικό φανελάκι όπως ακριβώς ήταν η φανέλα φορούσε ο Στέλιος Κυριακίδης όταν τερμάτιζε πρώτος στον ιστορικό Μαραθώνιο της Βοστώνης το 1946.

Ο αριθμός συμμετοχών έχει όριο τους 300 δρομείς ενώ οι μέχρι στιγμής εγγραφές έχουν ανέλθει στους 120 δρομείς. Οι εγγραφές συνεχίζονται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του Σωματείου Δρομέων Πάφου «Στέλιος Κυριακίδης».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ