aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΣυνεχίζεται το Ζ’ Επαρχιακό Πρωτάθλημα Σκοποβολής

Συνεχίζεται το Ζ’ Επαρχιακό Πρωτάθλημα Σκοποβολής

Με τη διεξαγωγή του τρίτου πρωταθληματικού αγώνα, συνεχίζεται την ερχόμενη Κυριακή 5 Μαΐου στο Ολυμπιακό σκοπευτήριο «Λάκης Ψημολοφίτης» στα Λατσιά, το Ζ’ Επαρχιακό Πρωτάθλημα Σκοποβολής που διοργανώνει η Σκοπευτική Οργάνωση Λευκωσίας και στηρίζει η Επαρχιακή Επιτροπή της ΚΟΚ & ΔΑΖ Λευκωσίας. Όπως και στους δυο προηγούμενους αγώνες, την Κυριακή οι αθλητές θα διαγωνιστούν σε σύνολο 50 δίσκων από έξι διαφορετικούς βατήρες σπόρτιγκ.

Με τη διεξαγωγή των δυο πρώτων αγώνων, στην ομαδική κατάταξη προηγούνται οι ομάδες των Κυνηγετικών Συλλόγων, «Σπίθα» Λατσιών με 347/400, «Ταμασού» Ορεινής με 341/400 και «Φραγκολίνα» Καϊμακλίου με 332/400. Στην ατομική κατάταξη στις διάφορες κατηγορίες, ο Ρένος Θεοφάνους της Κ.Ε Λυθροδόντα προηγείται στην Α’ κατηγορία των κυνηγών με 93/100 και ακολουθούν οι Στέλιος Στυλιανού του Κ.Σ Ταμασού και Γιώργος Κλεάνθους του Κ.Σ «Φτέλια» Γερίου με 91/100.

Στη Β’ κατηγορία των κυνηγών, στην πρώτη θέση βρίσκεται ο Ξάνθος Χριστοδούλου του Κ.Σ Ταμασού με 88/100 και στους βετεράνους κυνηγούς, ο Θανάσης Κωνσταντίνου του Κ.Σ «Πολύκαττος» Αγίας Μαρίνας Ξυλιάτου με επίσης 88/100. Στην κατάταξη των σκοπευτών, ο Ανδρέας Κλαγγίδης της ΣΚΟΚΕΡ, με 95/100 προηγείται στην Α’ κατηγορία και ο Πέτρος Δανιήλ της ΣΚΟΛΕΥ στη Β’ κατηγορία με 87/100, ενώ στους βετεράνους σκοπευτές, ο Ανδρέας Εφέ συγκεντρώνει 78/100.

Το Ζ’ Επαρχιακό Πρωτάθλημα Σκοποβολής θα ολοκληρωθεί σε σύνολο πέντε αγώνων και για κάθε ομάδα και κάθε αθλητή θα ληφθούν υπόψη τα τέσσερα καλύτερα αποτελέσματα. Οι πρωταθλητές θα αναδειχτούν στο σύνολο των 200 δίσκων και οι πρωταθλήτριες ομάδες στο σύνολο των 800 δίσκων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ