aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΣυνεχίζεται και ολοκληρώνεται το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας 2019

Συνεχίζεται και ολοκληρώνεται το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας 2019

Συνεχίζεται και ολοκληρώνεται με το β’ σκέλος το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 18-19 Μαΐου (από τις 7:30-11πμ) στον υδατοφράκτη του Κούρη, το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας 2019. Το β’ σκέλος περιλαμβάνει αγωνίσματα του μονού, διπλού και τετραπλού σκιφ για τις ηλικιακές κατηγορίες κάτω των 14 ετών σε αποστάσεις των 1000m και 500m.

Στο β’ σκέλος θα συμμετάσχουν πέρα των 40 αθλητών από το Ναυτικό Όμιλο Λεμεσού, το Ναυτικό Όμιλο Αμμοχώστου, το Σωματείο ΝΗΡΕΑΣ Ύψωνα, την Κωπηλατική Λέσχη Κούρη-Ξυλούρικου και το Σωματείο Δρομέων Περικλής Δημητρίου. Θα διεξαχθούν συνολικά 10 τελικοί. Επίσης θα συμμετάσχουν και αθλητές σε δύο αγώνες Μάστερ.

Οι αγώνες αρχίζουν στις 7:30 π.μ. Για μια ακόμη φορά το Διοικητικό Συμβούλιο της Κυπριακής Ομοσπονδίας Κωπηλασίας προσκαλεί το κοινό να παρακολουθήσει τους αγώνες και να γνωρίσει το άθλημα της κωπηλασίας και να χειροκροτήσει τις προσπάθειες των νεαρών αθλητών μας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ