aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΣυνεχίζει στην προεδρία ο Ανδρέας Θεοφυλάκτου

Συνεχίζει στην προεδρία ο Ανδρέας Θεοφυλάκτου

Στην προεδρία της Κυπριακής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας επανεκλέγηκε ο Ανδρέας Θεοφυλάκτου. Σε γραπτή δήλωσή του τονίζει ότι και την επόμενη τετραετία θα εργαστεί με τον ίδιο ζήλο και υπογραμμίζει την ενότητα που υπάρχει και αποδείχθηκε με την απόσυρση ανεξάρτητων υποψηφίων.

Αναλυτικά η ανάρτηση

«Θέλω να ευχαριστήσω τα  Σωματεία μέλη της Κυπριακής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας που με τη στάση τους με επέλεξαν και πάλι για πρόεδρο τους και για τα 4 επόμενα χρόνια.

Υπόσχομαι ότι θα εργαστώ με τον ίδιο ζήλο. Νιώθω ικανοποίηση ότι στο επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο θα έχω και τους έξι συνεργάτες που επέλεξα. Το έλεγα καιρό ότι είμαστε ενωμένοι και η πράξη αυτή το αποδεικνύει. Ναι, υπήρξαν ανεξάρτητες υποψηφιότητες που αποσύρθηκαν δίδοντας μας έτσι ακόμη περισσότερη στήριξη.

Η κατανομή των υπολοίπων θέσεων θα αποφασιστεί στην πρώτη συνεδρίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου που θα πραγματοποιηθεί αμέσως μετά τη Γενική Συνέλευση. Θα ακολουθήσουν επίσημες ανακοινώσεις.

ΥΓ. Ευχαριστώ δημόσια και τους ανθρώπους που ήταν μαζί μου στο απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ