aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΣυναρπαστικοί αγώνες στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος Γυναικών στο Χάντμπολ

Συναρπαστικοί αγώνες στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος Γυναικών στο Χάντμπολ

Το πιο συναρπαστικό παιχνίδι ήταν και το τελευταίο χρονικά, με την νταμπλούχο ομάδα του ΑΣ Λατσιά να κερδίζει 29-25 τον ΑΟ Αραδίππου (15-14 ημίχρονο), σε αγώνα που έγινε στο κλειστό «Κυριάκος Πίσσης», καθώς το γήπεδο των Λατσιών δεν διαθέτει πιστοποιητικό καταλληλότητας. Για τις νικήτριες οι Σολέα, Ντιμιτρίεβιτς και Εκατερινέσκου σημείωσαν από έξι γκολ, ενώ πρώτη σκόρερ της αναμέτρησης ήταν η Ευαγγελίδου της Αραδίππου με 8.

Ο Προοδευτικός Πάφου πέρασε εύκολα από τον Άγιο Δομέτιο κερδίζοντας με 34-20 το Κέντρο Νεότητας Αγίων Τριμιθιάς. Το σκορ του ημιχρόνου ήταν 16-6 για τις Παφίτισσες, που είχαν για πρώτη σκόρερ την Στεφανία – Εβελίνα Παύλου με 7 γκολ, για να ακολουθήσει η Λεοντία Παναγιωτάκη με 6. Από 6 είχαν για τις γηπεδούχες οι Άντρεα Αντωνίου και Πολυξένη Τούμπα.

Στον πρώτο ημερολογιακά αγώνα της αγωνιστικής ο οποίος έγινε το Σάββατο (06/11) στην Αθηένου , η τοπική ΈΝ Αθηένου κέρδισε με 28-21 τον Πανελλήνιο, αν και το σκορ ημιχρόνου ήταν 10-10. Μετά την κατάκτηση του Super Cup η ομάδα του Γιάννου Ιωάννου μπήκε με το δεξί και στο πρωτάθλημα έχοντας σε μεγάλα κέφια την Παπά που έβαλε τα μισά γκολ (14). Έξι πρόσθεσε η Φιάκου. Μεγάλο παιχνίδι με 8 γκολ έκανε η Λητώ Έλληνα για τον Πανελλήνιο, ενώ Μιράχη, Τσαγγάρη και Λουκά έβαλαν από 4.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ