aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΣυνάντηση Ντίνου Μιχαηλίδη με Δήμαρχο Στροβόλου

Συνάντηση Ντίνου Μιχαηλίδη με Δήμαρχο Στροβόλου

Ο Δήμαρχος Στροβόλου Ανδρέας Παπαχαραλάμπους επισκέφθηκε σήμερα το Ολυμπιακό Μέγαρο και συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής Ντίνο Μιχαηλίδη. Ο κ. Παπαχαραλάμπους συνοδευόταν από την Αναπληρωτή Δημοτική Γραμματέα Άννα Καρύδη.

Κατά την συνάντηση, που είχε φιλοφρονητικό χαρακτήρα ο Ντίνος Μιχαηλίδης, ενημέρωσε τον κ. Παπαχαραλάμπους για τη λειτουργία, τις δραστηριότητες, και τους στόχους της ΚΟΕ, όπως επίσης και για τη λειτουργία του Ολυμπιακού Μεγάρου το οποίο χωροταξικά ευρίσκεται εντός των ορίων του Δήμου Στροβόλου.

Συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος και τρόποι συνεργασίας των δύο φορέων, μεταξύ άλλων στους τομείς του αθλητισμού και του πολιτισμού καθώς και της συμμετοχής των πολιτών-δημοτών σε σχετικές δραστηριότητες και προγράμματα. Συζητήθηκε επίσης το ενδεχόμενο της ενεργότερης εμπλοκής του Δήμου στους εορτασμούς της Ολυμπιακής Ημέρας, οι οποίοι πραγματοποιούνται στους χώρους του Ολυμπιακού Μεγάρου.

Τέλος εξετάστηκαν οι προοπτικές για δημιουργία υποδομών που έχουν σχέση με τον αθλητισμό στα όρια του Δήμου Στροβόλου, σύμφωνα με τις ανάγκες που υπάρχουν και τις οικονομικές δυνατότητες του Δήμου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ