aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΣυνάντηση με αντιπροσωπεία της ΚΟΕ ο Ζησιμίδης

Συνάντηση με αντιπροσωπεία της ΚΟΕ ο Ζησιμίδης

Ο αθλητή της κωπηλασίας Αλέξανδρος Ζησιμίδης μαζί με τον προπονητή του Αριστοτέλη Ιωάννου είχαν συνάντηση με αντιπροσωπεία του Δ.Σ τη ΚΟΕ με επικεφαλής τον πρόεδρό της Ντίνο Μιχαηλίδη. Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την κωπηλασία και τα δεδομένα που υπάρχουν για το συγκεκριμένο άθλημα και τους αθλητές στην Κύπρο, καθώς και τον ίδιο τον αθλητή.

Η επιτυχία του Ζησιμίδη να κατακτήσει την 8η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα U23 στη Βουλγαρία, στην κατηγορία του μονού σκιφ ελαφρών βαρών (1XBLM), είναι η μεγαλύτερη που σημείωσε ποτέ Κύπριος κωπηλάτης στις κατηγορίες ανδρών-νέων. Είχε να αντιμετωπίσει 34 αντιπάλους και πέρασε από δύο διαδοχικούς γύρους για να βρεθεί στον τελικό Β.

Εκεί σε έναν συγκλονιστικό αγώνα 2000μ., στον οποίο οι τρεις πρώτοι έπεσαν μαζί στον τερματισμό με συνολική διαφορά μεταξύ τους μόλις 22 εκατοστά του δευτερολέπτου, ο αθλητής μας κατέκτησε την 2η θέση, εξασφαλίζοντας παράλληλα την 8η θέση στη συνολική κατάταξη.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας του, ο Αλέξανδρος Ζησιμίδης έλαβε μέρος και στη διεθνή Ρεγγάτα της Γάνδης (Βελγίου) όπου κατέκτησε 1η και 2η θέση στην κατηγορία ελαφρών βαρών των ανδρών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ