aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΣυνάντηση ΚΟΑ – Δήμου Λεμεσού (pics)

Συνάντηση ΚΟΑ – Δήμου Λεμεσού (pics)

Θέματα που αφορούν στον Αθλητισμό της Λεμεσού συζητήθηκαν  στη συνάντηση μεταξύ του Προέδρου του ΚΟΑ Κλεάνθη Γεωργιάδη και του Δήμαρχου Λεμεσού Νίκου Νικολαΐδη,  που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 11 Απριλίου στα γραφεία του ΚΟΑ.

Στη συνάντηση που ήταν συνέχεια της συνάντησης που έγινε τον περασμένο Γενάρη στο Δήμο Λεμεσού, επεκράτησε εποικοδομητικό κλίμα και συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη πρόοδο και ανάπτυξη του αθλητισμού στη Λεμεσό.

Μεταξύ των κύριων θεμάτων που συζητήθηκαν και συμφωνήθηκαν για προώθηση και υλοποίηση τους, ήταν και το Φοιτίδειο Αθλητικό Κέντρο ΓΣΟ, στο οποίο μεταξύ ΚΟΑ και Δήμου Λεμεσού, υπάρχει κοινή αντίληψη για την ανάπτυξη του, προς όφελος των πολιτών της πόλης. Μέσα στα πλαίσια του κοινού αυτού στόχου, θα προωθηθεί στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΟΑ και στο Δημοτικό Συμβούλιο Λεμεσού, πρόταση για ανάθεση του Φοιτιδείου στο Δήμο Λεμεσού.

Επίσης συμφωνήθηκε όπως, ΚΟΑ και Δήμος Λεμεσού προχωρήσουν σε στρατηγική συμφωνία ανάπτυξης  χώρων Κοινωνικού Αθλητισμού, σε σημεία που θα υποδείξει ο Δήμος, με στόχο τη δημιουργία εγκαταστάσεων προς όφελος της τοπικής κοινωνίας. Στα πλαίσια αυτά ο ΚΟΑ θα χρηματοδοτήσει συγκεκριμένα έργα για ανάπλαση δημοσίων χώρων σε συνοικίες της Λεμεσού, στους οποίους θα έχουν πρόσβαση για άθληση άτομα όλων των ηλικιών.

Στη συνάντηση από πλευράς ΚΟΑ παρέστησαν επίσης το Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, Στέλιος Στυλιανού, ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής, Φίλιππος Σοφοκλέους, καθώς και Λειτουργοί του Οργανισμού. Παρόντες από τον Δήμο Λεμεσού, ήσαν ο Αντιδήμαρχος Νίκος Σύκας και η Δημοτική Γραμματέας Γιωργούλα Λεωνίδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ