aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΣυνάντηση ΚΕΔΑ-ΚΟΑ

Συνάντηση ΚΕΔΑ-ΚΟΑ

Η Κυπριακή Εταιρεία Διοίκησης Αθλητισμού πραγματοποίησε την Τρίτη 1η Αυγούστου 2017 συνάντηση με τον πρόεδρο του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού κ. Κλεάνθη Γεωργιάδη στην παρουσία και των μελών του διοικητικού συμβουλίου Άντρης Σιάλου, Λεόντιου Τσέλεπου και Στέλιου Στυλιανού, κατά την οποία συζητήθηκαν διάφορες πτυχές της συνεργασίας μεταξύ των δύο οργανισμών. Από την ΚΕΔΑ παρευρέθηκαν η πρόεδρος Δρ. Μαίρη Χαραλάμπους-Παπαμιλτιάδη, ο Ανδρέας Βασιλείου και ο Ευριπίδης Μάνουλλος. 

Στη συνάντηση συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν λεπτομερείς δράσεις οι οποίες αφορούν στη διοργάνωση σειράς εκπαιδευτικών σεμιναρίων σε θέματα που άπτονται της αθλητικής διοίκησης, τα οποία θα συνδιοργανωθούν από την Ακαδημία Αθλητισμού του ΚΟΑ και την ΚΕΔΑ. Επιπρόσθετα, αποφασίστηκε η εκπόνηση παγκύπριας έρευνας με θέμα την αθλητική διακυβέρνηση, η οποία έχει ως στόχο να αναδείξει διαφορές και βελτιώσεις σε διάφορους πυλώνες της αθλητικής διακυβέρνησης αφού θα εξετάσει και θα συγκρίνει τα πορίσματα με τα αποτελέσματα της αντίστοιχης έρευνας που εκπονήθηκε το 2012.

Στη συνάντηση,  συζητήθηκαν επίσης διάφορες ενέργειες με στόχο την βελτίωση της διοίκησης και διαχείρισης των αθλητικών οργανισμών σε πρακτικό επίπεδο και την ταυτόχρονη προώθηση της αθλητικής διοίκησης στην Κύπρο. Επιπλέον, στη συνάντηση συζητήθηκε και η πρόταση της ΚΕΔΑ προς τον ΚΟΑ αναφορικά με τη διοργάνωση και καθιέρωση «Ετήσιων Βραβείων Αθλητικού Μάρκετινγκ» με στόχο την επιβράβευση και την ενθάρρυνση ταυτόχρονα των αθλητικών οργανισμών της Κύπρου οι οποίοι υιοθετούν αξιόλογες ενέργειες μάρκετινγκ αλλά και των εταιριών οι οποίες επενδύουν στον αθλητισμό με χορηγίες και διάφορους άλλους τρόπους. Περισσότερες λεπτομέρειες για τις δράσεις αυτές θα γνωστοποιηθούν με την οριστικοποίηση τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ