aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΣυμμετοχή στους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες Νέων

Συμμετοχή στους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες Νέων

Αναχωρούν αύριο για την Πορτογαλία οι Εθνικές ομάδες εφήβων, νεανίδων, παίδων και κορασίδων Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης για να συμμετάσχουν στους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες Νέων που θα διεξαχθούν από 14-23 Ιουλίου 2017. Στην κατηγορία Εφήβων η Κύπρος έχει κληρωθεί να αντιμετωπίσει την Ουγγαρία, τη Νορβηγία και την Εσθονία, στους Παίδες τις ομάδες της Ιρλανδίας, της Σλοβενίας και της Ισλανδίας.

Στις νεανίδες η Εθνική μας θα αντιμετωπίσει τις ομάδες της Ουκρανίας, της Πορτογαλίας και της Λιθουανίας και στις κορασίδες τις ομάδες της Λιθουανίας, της Σλοβακίας, της Ουαλίας και της Μάλτας. Στη διοργάνωση συμμετέχουν 37 Εθνικές ομάδες στους έφηβους, 34 στις νεανίδες, 40 στους Παίδες και 35 στις Κορασίδες. Οι αθλητές μας θα αγωνιστούν επίσης και στις ατομικές διοργανώσεις απλό και διπλό.

Την αποστολή απαρτίζουν ο Ομοσπονδιακός προπονητής Αντριάν Σιμιόν, οι αθλητές Χαράλαμπος Τσίσσιος, Χρίστος Σάββα, Στυλιανός Γεωργίου, Τζόζεφ Ηλία, Αντρέας Τσίσσιος, Πάρης Χριστοφόρου, Μάριος Κέκκος, Χρίστος Χρυσοστόμου και οι αθλήτριες Μαρίνα Μυλωνά, Γεωργία Αβραάμ, Κωνσταντίνα Μελετιέ, Νεφέλυ Ππάλη, Φωτεινή Μελετιέ και Χριστίνα Παναγιώτου. Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ανδρέας Γεωργίου επιλέγηκε από την Διεθνή Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ως Αναπληρωτής Επιδιαιτητής στους πιο πάνω αγώνες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ