aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΣυμμετοχή με 13 αθλητές/αθλήτριες

Συμμετοχή με 13 αθλητές/αθλήτριες

Όλοι οι διεθνείς Κύπριοι αθλητές και αθλήτριες του Τάεκβοντο, προετοιμάζονται εντατικά ενόψει του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Μοντρέ της Ελβετίας από 19 μέχρι τις 22 Μαΐου. Πρόκειται για μία εξαιρετικής δυσκολίας, αλλά πολύ ενδιαφέρουσα διοργάνωση η οποία διεξάγεται από την Ευρωπαϊκή Ενωση Τάεκβοντο (ETU).

Η Κύπρος κατά τα τελευταία δέκα χρόνια που συμμετέχει στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα διακρίθηκε κατακτώντας αρκετά μετάλλια, αλλά και τιμητικές θέσεις, όπως η 5η, κάτι που έχει επιτύχει αρκετές φορές και στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων/Νεανίδων Κ-21 και Κ-16.

Επίσης ότι μέσα στο 2014 και 2015 η Κυριακή Κουττούκη, η οποία βρίσκεται πρώτη στην Παγκόσμια Κατάταξη (WTF Ranking List), κέρδισε δύο χρυσά μετάλλια στην κατηγορία Κ-21, επίτευγμα το οποίο ανέβασε την Κύπρο μέσα στις 12 πρώτες χώρες της Ευρώπης.

Οι αθλητές/τριες της Κύπρου, που θα αγωνιστούν στο Πανευρωπαϊκό του Μοντρέ είναι: Κυριακή Κουττούκη, Ειρήνη Πασιουλή, Δέσποινα Πηλαβάκη, Ιωάννα Σωτηρίου, Σουζάννα Τομάζου, Γιώργος Νικολάου, Αντώνης Κυριάκου, Ιωάννης Πηλαβάκης, Χρίστος Πηλαβάκης, Ιωάννης Λουκά, Γιώργος Κακούρης, Κυριάκος Στρατουράς, Δημήτρης Μουστάκας.

Με την ευκαιρία αυτή ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της Εθνικής Ομοσπονδίας Τάεκβοντο Κύπρου (ΕΟΤΚ), εύχονται σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες Καλό Πάσχα και καλές επιτυχίες στο πιο πάνω πρωτάθλημα.

Στην φωτογραφία (πρώτη στο βάθρο) η Κυριακή Κουττούκη και στις απονομές ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της ETU Φοίβος Χρίστου ο οποίος είναι και Πρόεδρος της ΕΟΤΚ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ