aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΣυμμετοχές από 30 χώρες στο «ΑΥΙΑ ΝΑPATRIATHLON 2019»

Συμμετοχές από 30 χώρες στο «ΑΥΙΑ ΝΑPATRIATHLON 2019»

Νέο ρεκόρ συμμετοχών αναμένεται στη φετινή διοργάνωση «ΑΥΙΑ ΝΑPA TRIATHLON 2019», σύμφωνα με τους διοργανωτές Nireas Triathlon και Δήμο Αγίας Νάπας, με τη συμμετοχή αθλητών από 30 χώρες, ανάμεσα στους οποίους και μεγάλα ονόματα του εξωτερικού. Το «6ο AYIA NAPA TRIATHLON», το οποίο έχει πλέον καθιερωθεί ως το σπουδαιότερο τριαθλητικό γεγονός της Κύπρου, θα πραγματοποιηθεί φέτος αύριο, στο Nissi Beach Resort.

Σύμφωνα με όσα λέχθηκαν σε χθεσινή συνέντευξη Τύπου, η μεγάλη αυτή αθλητική διοργάνωση περιλαμβάνει τρεις διαφορετικές αποστάσεις για όλα τα επίπεδα: Hellenic Bank Middle Distance Triathlon, Triathlon και Sprint Triathlon. Το Hellenic Bank Middle Distance Triathlon αποτελείται από 1.9 χλμ κολύμπι, 90 χλμ ποδηλασία και 21χλμ τρέξιμο. Το τρίαθλο, ως ολυμπιακό άθλημα, περιλαμβάνει 1.5 χλμ κολύμπι, 40 χλμ ποδηλασία και 10χλμ τρέξιμο, ενώ το Sprint Triathlon είναι 750μ κολύμπι, 20χλμ. ποδηλασία και 5χλμ τρέξιμο.

Η εκκίνηση και ο τερματισμός θα γίνουν στο Nissi Beach Resort. Οι αθλητές ξεκινούν με κολύμπι στην παραλία Nissi Bay, συνεχίζουν με ποδηλασία στο Κάβο Γκρέκο και στη συνέχεια τρέχουν προς την Αγία Θέκλα και πίσω στο Nissi Beach Resort για τον τερματισμό. Η διαδρομή έχει σχεδιαστεί έτσι, ώστε οι αθλητές να αγωνιστούν σε μερικά από τα ομορφότερα μέρη της Αγίας Νάπας.

Οι αθλητές έχουν δικαίωμα ατομικής και ομαδικής συμμετοχής σε όλες τις αποστάσεις. Οι ομάδες μπορούν να αποτελούνται από δύο ή και τρία άτομα. Η ομαδική συμμετοχή κάνει πιο εύκολη και διασκεδαστική τη συμμετοχή για όσους δεν νιώθουν έτοιμοι να συμμετέχουν ατομικά ή θέλουν να δοκιμάσουν το τρίαθλο πρώτη φορά είτε απλά να συμμετέχουν σε αυτό το μεγάλο γεγονός.

Οι διοργανωτές Nireas Triathlon και ο Δήμος Αγίας Νάπας ζητούν από τον κόσμο να αγκαλιάσει το AYIA NAPA TRIATHLON, γιατί όπως επισημαίνουν είναι ένα αθλητικό γεγονός που συμβάλλει τα μέγιστα στην προβολή της περιοχής στο εξωτερικό και αναβαθμίζει τον αθλητικό τουρισμό της χώρας μας. Παράλληλα προσκαλούν όλους να παρευρεθούν αύριο στο Nissi Beach, να παρακολουθήσουν και να χειροκροτήσουν τους αθλητές.

Όσοι επιθυμούν να εμπλακούν περισσότερο, μπορούν να δηλώσουν εθελοντές στο www.nireastriathlon.com ή/και να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 99444447 / 99329518.
Τον αγώνα χορηγούν το Υφυπουργείο Τουρισμού, HELLENIC BANK, TYR, SQUEEZY NUTRITION και χορηγοί επικοινωνίας είναι ο Alpha Κύπρου, το KISS FM RADIO, το ACTIVE RADIO και το Goal.com.cy.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ