aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΣυγχαρητήρια σε Μάριο Γεωργίου από ΚΟΓ και Πετρολίνα

Συγχαρητήρια σε Μάριο Γεωργίου από ΚΟΓ και Πετρολίνα

Στον πιο καθοριστικό αγώνα της τετραετίας, ο Μάριος Γεωργίου κατάφερε μετά από πάρα πολλές δυσκολίες και υπεράνθρωπες προσπάθειες να εξασφαλίσει την πρόκρισή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο.

Όπως αναφέρει η ΚΟΓ σε ανακοίνωση, η Ομοσπονδία τον συγχαίρει και του εύχεται στη συνέχεια να έχει ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες… Ο Ηλίας Γεωργίου μετά από ατυχίες που είχε στο Έδαφος και στον Πλάγιο Ίππο δεν κατάφερε να διεκδικήσει την πρόκριση. Ο Τομ Νικολάου 3 μέρες πριν από τον αγώνα τραυματίστηκε στο δάκτυλο, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αγωνιστεί στο Σύνθετο Ατομικό και αγωνίστηκε μόνο στο Άλμα Ίππου.

Οι δύο αθλητές μας θα έχουν ξανά άλλη μία ευκαιρία διεκδίκησης της πρόκρισης για την Ολυμπιάδα του Τόκιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα πραγματοποιηθεί στο Μπακού τον Μάιο του 2020. Η Γκλόρια Φιλασίδη έκανε πολύ καλή παρουσία και στάθηκε πολύ καλά στο πρώτο της Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Πετρολίνα: Υπερηφάνεια

Διπλά υπερήφανη νιώθει για την επιτυχία του Μάριου Γεωργίου και η οικογένεια της Πετρολίνα, αφού είναι ο αθλητής που έχει «υιοθετήσει» η Εταιρεία, μέσα από το πρόγραμμα «Υιοθετήστε έναν Αθλητή στο Δρόμο για το Τόκυο», της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής (ΚΟΕ).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ