aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΣτρατιωτικός Αθλητισμός: CISM DAY – RUN 2016 (pics)

Στρατιωτικός Αθλητισμός: CISM DAY – RUN 2016 (pics)

To Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016 πραγματοποιήθηκε από το Ανώτατο Συμβούλιο Αθλητισμού Εθνικής Φρουράς (ΑΣΑΕΦ), ο 7ος αγώνας ανώμαλου δρόμου με την ονομασία «CISM DAY – RUN 2016», στην όμορφη περιοχή του πάρκου της Αθαλάσσας.

Ο αγώνας αυτός πραγματοποιείται κάθε χρόνο από αρκετά κράτη του Διεθνούς Συμβουλίου Στρατιωτικού Αθλητισμού (CISM), προς τιμή της ίδρυσής του. Το CISM που φέτος συμπληρώνει 68 χρόνια ζωής, είναι ένας από τους μεγαλύτερους οργανισμούς στον κόσμο με συνολικά 134 κράτη – μέλη.

Ως πρωταρχικό του μέλημα είναι η συμβολή του στην παγκόσμια ειρήνη, μέσω του στρατιωτικού αθλητισμού. Άλλωστε αυτό πρεσβεύεται κατά άριστο τρόπο και από το λογότυπο του που είναι «ΦΙΛΙΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ».

Στο φετινό αγώνα έλαβαν μέρος 186 αθλητές και αθλήτριες, από την Εθνική Φρουρά, Αστυνομία Κύπρου, ΕΛΔΥΚ, Ειρηνευτική Δύναμη Κύπρου, Ειρηνευτική Δύναμη Λιβάνου, Βρετανικές Δυνάμεις Κύπρου και διαφόρους άλλους αθλητικούς συλλόγους της χώρας μας.

_mg_6634dsc_6803pa222011

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ