aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΣτους τελικούς ο Ηλίας Γεωργίου

Στους τελικούς ο Ηλίας Γεωργίου

Για άλλη μια φορά στη γυμναστική, η Κύπρος κατάφερε να είναι ψηλά. Με δύο τελικούς στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων, που πραγματοποιείται αυτές τις μέρες στη Βρέμη της Ελβετίας, ο Ηλίας Γεωργίου (δεξιά στη φωτό) μας έκανε, για άλλη μια φορά, υπερήφανους.

Στους κρίκους, όπου συμμετείχαν 123 αθλητές, μπήκε στον τελικό με την 7η καλύτερη βαθμολογία 13,766, ενώ στο σύνθετο ατομικό, όπου συμμετείχαν 82 αθλητές, μπήκε στον τελικό ως 13ος αθλητής με βαθμολογία 79,723. Σήμερα (18:30 – 20:45) θα διεξαχθεί ο τελικός του σύνθετου ατομικού και την Κυριακή (14:45 – 17:45) ο τελικός στους κρίκους.

Στον αγώνα συμμετείχε, επίσης, και ο Νεόφυτος Κυριάκου (αριστερά στη φωτό), ο οποίος έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση στο Άλμα ίππου και κατέλαβε την 12η θέση από 28 αθλητές.

«Ο πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Γυμναστικής, Σάββας Μάτσας, καθώς και τα μέλη του Δ.Σ. συγχαίρουν τον Ηλία Γεωργίου, καθώς και τον προπονητή του Παναγιώτη Σιήππη για τη μεγάλη τους επιτυχία και τους εύχονται κάθε επιτυχία στους τελικούς», αναφέρει σχετική ανακοίνωση της Ομοσποδνίας.

Εν τω μεταξύ, διεξάγεται αυτές τις ημέρες και Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών. Χθες ήταν προγραμματισμένο να ριχτούν στη μάχη οι Μάριος Γεωργίου και Ηρόδοτος Γιωργαλλάς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ