aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΣτον τελικό του breaking dance η Ειρήνη Τάνου

Στον τελικό του breaking dance η Ειρήνη Τάνου

ΤΟΥ ΦΡΙΞΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ (ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΕΑΚ)

Η πρώτη κυπριακή παρουσία σε τελικό στους 3ους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Μπουένος Άιρες είναι γεγονός. Στην πρώτη μέρα των αγώνων, η Ειρήνη Τάνου στο νέο άθλημα που εισήχθη στο καλεντάρι Ολυμπιάδας, το breaking dance, μάγεψε το κοινό, εξασφαλίζοντας την 6η καλύτερη βαθμολογία από τις 12 συναθλήτριές της και μαζί την πρόκριση στον τελικό όπου θα διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα.

«Είμαι πολύ χαρούμενη με την πρόκρισή μου. Ευχαριστήθηκα τα προγράμματά μου και τώρα επικεντρώνομαι στον τελικό με στόχο το καλύτερο», δήλωσε εμφανώς χαρούμενη η Ειρήνη Τάνου. «Ήρθαμε στο Μπουένος Άιρες έχοντας στόχο μια θέση στις οκτώ καλύτερες αθλήτριες και τα καταφέραμε. Είμαι πολύ περήφανος για την Ειρήνη, δουλεύει σκληρά και άξιζε αυτή την επιτυχία. Στον τελικό θα αγωνιστεί χωρίς άγχος και είμαι σίγουρος ότι θα τα πάει εξίσου καλά», ανέφερε ο προπονητής της Εμανουήλ Χαλκιαδιάκης.

Ώρα Πίγγου και Σιεγκόλεβα

Με διπλή κυπριακή παρουσία συνεχίζονται οι Ολυμπιακοί Αγώνες Νέων του Μπουένος Άιρες. Η Αναστασία Πίγγου στη ρυθμική γυμναστική και η Αλεξάνδρα Σιεγκόλεβα στην κολύμβηση θα διεκδικήσουν τις πιθανότητες που τους αναλογούν για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα. Η πρώτη καλείται να ολοκληρώσει αύριο επιτυχώς τα προγράμματά της με στεφάνι και μπάλα και την Τετάρτη θα ολοκληρώσει με κορύνες και κορδέλα. «Στόχος της είναι να κάνει όσο πιο καλύτερη εμφάνιση μπορεί διότι είναι η τελευταία της ως νεάνιδα. Θέλω να την δω να κάνει μια καλή εμφάνιση και να μπει στην 15άδα, ίσως και 12άδα», δήλωσε η προπονήτρια της Αναστασίας Πίγγου, Χρυσταλλένη Τρικωμίτη.

Και συνέχισε: «Ήθελε να βρίσκεται από την αρχή εδώ, κάναμε καλή προετοιμασία και το μόνο που με αγχώνει είναι να μη νιώσει κάποιον πόνο ή πίεση γιατί ξέρω ότι στον αγώνα της είναι πάντα συγκεντρωμένη». Από την άλλη η Σιεγκόλεβα στοχεύει σε προκρίσεις στα 50μ και 100μ πεταλούδα αλλά και να ξεπεράσει τις δικές τις επιδόσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ