aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΣτον τελικό ο Μάριος Γεωργίου

Στον τελικό ο Μάριος Γεωργίου

Άλλη μία επιτυχία για τον Μάριο Γεωργίου, ο οποίος κατάφερε να περάσει στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ενόργανης Γυμναστικής, ανάμεσα στους κορυφαίους αθλητές του κόσμου στο Σύνθετο Ατομικό.

Ο πρωταθλητής μας, με μέτρια εμφάνιση και μένοντας αρκετά πίσω από τον καλό του εαυτό, με 79,332 βαθμούς κατάφερε να εξασφαλίσει την 24η θέση που του έδωσε το πολυπόθητο εισιτήριο για τον τελικό (31/10) και ελπίζει ότι σε μια πολύ καλή εμφάνιση έχει όλα τα φόντα να είναι ανάμεσα στους πρωταγωνιστές. Επίσης, στο Ατομικό ο Ηλίας Γεωργίου έκανε εξαιρετική εμφάνιση μετά από έναν τραυματισμό που είχε στο ζέσταμα λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας και με 78,233 βαθμούς κατέλαβε την 39η θέση.

Στο ομαδικό η Κύπρος κατέλαβε την 30ή θέση με 229,997 βαθμούς από 46 χώρες και βρέθηκε πολύ κοντά στην 24η θέση, η οποία θα μας εξασφάλιζε την πρόκριση για το επόμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Κάποιες ατυχίες και πτώσεις των αθλητών μας μάς στέρησαν την πρόκριση, αλλά η 30ή θέση θεωρείται μεγάλη επιτυχία αφού είναι η πρώτη φορά που ομάδα μας καταλαμβάνει τόσο υψηλή θέση.

Την ομάδα στελέχωναν οι Μάριος Γεωργίου, Ηλίας Γεωργίου, Μιχάλης Κρασιάς και Νεόφυτος Κυριάκου, με προπονητές τον Παναγιώτη Πετρίδη και τον Παναγιώτη Σιήππη. Κριτές από πλευράς Κύπρου στους άνδρες ήταν οι Δημήτρης Άγγονας και Παναγιώτης Αριστοτέλους.

Χθες, αναμενόταν να αγωνιστεί στα προκριματικά των γυναικών η Αναστασία Θεοχάρους, την οποία συνόδευε η προπονήτρια Τατιάνα Γεωργιάδη. Κριτής για την Κύπρο στις γυναίκες είναι η Μαρία Ιωάννου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ