aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΣτο Τσιέρτζιλ της Αγγλίας η εθνική ομάδα σπόρτινγκ

Στο Τσιέρτζιλ της Αγγλίας η εθνική ομάδα σπόρτινγκ

Στο σκοπευτήριο του Τσιέρτζιλ της Αγγλίας θα βρεθεί αυτές τις μέρες πολυμελής αποστολή της ΣΚΟΚ, για να πάρει μέρος στους Παγκόσμιους Αγώνες Σπόρτινγκ, που διοργανώνει η Βρετανική Ομοσπονδία Σκοποβολής, υπό την αιγίδα της Διεθνούς Ομοσπονδίας FITASC.

Η κυπριακή αποστολή αποτελείται από 22 διεθνείς σκοπευτές, 17 από τους οποίους θα αγωνιστούν στην ανοικτή κατηγορία, τέσσερις στην κατηγορία των σίνιορ και ένας στους βετεράνους. Την εθνική μας ομάδα στελεχώνουν οι Ηλίας Ηλία, Άγγελος Αβραάμ, Ανδρέας Βασιλείου και Κωνσταντίνος Αριστοφάνους, ενώ αρχηγός της αποστολής είναι ο πρόεδρος της Τ.Ε ΦΙΤΑΣΚ της ΣΚΟΚ και μέλος του Δ.Σ. της Διεθνούς Ομοσπονδίας, Λουκάς Χάματσος.

Πέρα από τους αθλητές μας, στο Τσιέρτζιλ θα βρεθεί και ο διεθνής διαιτητής μας Άλκης Κιττηρής, ο οποίος έχει επιλεγεί από την Οργανωτική Επιτροπή για να διαιτητεύσει στους αγώνες, στους οποίους έχουν δηλώσει συμμετοχή πάνω από 900 αθλητές από 40 χώρες.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα των διοργανωτών, η επίσημη προπόνηση των αγώνων και η τελετή έναρξης θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη Τρίτη, 9 Ιουλίου, ενώ οι αγώνες θα είναι τετραήμεροι και θα διεξαχθούν από την Τετάρτη 10 μέχρι και το Σάββατο 13 Ιουλίου. Κάθε μέρα οι αθλητές θα αγωνίζονται σε σύνολο 50 δίσκων και οι νικητές στις διάφορες κατηγορίες θα αναδειχτούν στο σύνολο των 200 δίσκων, ενώ οι νικήτριες ομάδες θα αναδειχτούν στο σύνολο των 800 δίσκων.

Η αποστολή αναμένεται να επιστρέψει στην Κύπρο την ερχόμενη Κυριακή, 14 Ιουλίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ