aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΣτο Τόκυο ο Δημήτρης Λόρδος

Στο Τόκυο ο Δημήτρης Λόρδος

Πενθήμερο ταξίδι στην Ιαπωνία θα πραγματοποιήσει αυτές τις μέρες ο πρόεδρος της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Δημήτρης Λόρδος , για συνάντηση με την Οργανωτική Επιτροπή των αγώνων σκοποβολής που θα διεξαχθούν μέσα στα πλαίσια των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκυο 2020.

Ο πρόεδρος της ΣΚΟΚ και πρόεδρος της Επιτροπής Κυνηγετικού Όπλου της Διεθνούς Ομοσπονδίας ISSF, σε άλλη μια Ολυμπιακή διοργάνωση έχει οριστεί Τεχνικός Επιθεωρητής των αγώνων σκοποβολής και η επικείμενη επίσκεψη του στην Ιαπωνική πρωτεύουσα στόχο έχει τους προκαταρκτικούς ελέγχους πριν από τη διεξαγωγή προολυμπιακού τουρνουά που θα γίνει τον ερχόμενο χρόνο στα αγωνίσματα σκητ και τραπ πριν από τους Ολυμπιακούς.

Μαζί με τον πρόεδρο της ΣΚΟΚ θα φθάσουν στο Τόκυο και οι πρόεδρος και γραμματέας της ISSF, Βλαδιμίρ Λίσιν και Αλεξάντερ Ράντερ, που θα έχουν συναντήσεις με την Οργανωτική Επιτροπή προκειμένου να εξετάσουν και να πιστοποιήσουν την πορεία των εργασιών σε διάφορα βασικά θέματα, όπως ο έλεγχος των σκοπευτικών εγκαταστάσεων, η οργανωτική δομή των αγώνων, η εξέλιξη της εκπαίδευσης των διαιτητών και των εφόρων βολής των σκοπευτικών αγώνων, η εκπαίδευση των εθελοντών και διάφορα άλλα γενικά θέματα.

Ένα βασικό θέμα που θα απασχολήσει τη συνάντηση είναι και η αποδοχή ή όχι δωρεάν προσφοράς των σκοπευτικών δίσκων που θα χρησιμοποιηθούν στους αγώνες, στην περίπτωση που αυτοί πληρούν τις προδιαγραφές της διεθνούς Ομοσπονδίας Σκοποβολής ISSF.

Ο κ. Λόρδος, που θα αναχωρήσει για το Τόκυο αύριο Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου, αναμένεται να επιστρέψει στην Κύπρο το ερχόμενο Σάββατο 16 του μήνα

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ