aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΣτο Final-4 Ευρωπαϊκό & Αγίοι Τριμιθιάς, προβάδισμα Sabbianco Ανόρθωση & ΕΝ Αγ. Βαρβάρας

Στο Final-4 Ευρωπαϊκό & Αγίοι Τριμιθιάς, προβάδισμα Sabbianco Ανόρθωση & ΕΝ Αγ. Βαρβάρας

Οι πρωτοπόρες ομάδες της Β’ Κατηγορίας σφράγισαν τα δύο πρώτα εισιτήρια για το Final-4 του Κυπέλλου Ανδρών στο Χάντμπολ, το οποίο θα διεξαχθεί 27-29 Απριλίου.

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο εξήλθε ισόπαλο 21-21 με τον ΑΠΟΕΛ αλλά προκρίθηκε χάρη στη νίκη (24-20) στον πρώτο αγώνα. Και τα δύο παιχνίδια έγιναν στην έδρα του. Ο ΑΟ ΚΝ Αγ. Τριμιθιάς κέρδισε και στο Πλατύ τον Πανελλήνιο με 38-19 και σε συνδυασμό με το 35-13 στο Παλιομέτοχο εξασφάλισε την πρόκριση.

Ισχνό προβάδισμα διατηρεί η Ένωση Νέων Αγίας Βαρβάρας που κέρδισε 25-23 στην Πάφο τον τοπικό Προοδευτικό, παρότι έχανε 15-11 στο ημίχρονο. Πρώτος σκόρερ του αγώνα ο Σοφοκλέους των γηπεδούχων με 12 γκολ. Ο Πούπας έβαλε 6 για τους νικητές.
Η ρεβάνς θα γίνει το Σάββατο (02/4).

Προβάδισμα απέκτησε η Sabbianco Ανόρθωση επικρατώντας 25-22 του Παρνασσού στο κλειστό «Κυριάκος Πίσσης». Η ρεβάνς θα γίνει την Τετάρτη, 6 Απριλίου, ενώ το
Για την ομάδα της Αμμοχώστου ήταν η πέμπτη φετινή νίκη επί του Παρνασσού σε ισάριθμους αγώνες, ενώ είναι αήττητη στις 12 τελευταίες αναμετρήσεις των δύο ομάδων (μετράει 10 νίκες) και αήττητη σε εγχώριες διοργανώσεις για πάνω από δύο χρόνια. Η τελευταία ήττα της Sabbianco Ανόρθωσης ήταν στις 15 Φεβρουαρίου 2020 όταν έχασε 25-24 από τον Παρνασσό στον Στρόβολο. Ο Γιώργος Ζαραβίνας έκανε ντεμπούτο στον πάγκο της Sabbianco Ανόρθωσης στις 8 Μαρτίου 2020 και είναι αήττητος σε εγχώριες διοργανώσεις.

Το Σάββατο (02/4 – 16:30) θα διεξαχθεί στο κλειστό «Κυριάκος Πίσσης» ο πρώτος ημιτελικός του Πρωταθλήματος Ανδρών μεταξύ Παρνασσού και ΑΠΟΕΛ. Η ομάδα του Στροβόλου προηγείται 3-1 και αν κερδίσει θα προκριθεί στους τελικού όπου περιμένει η Sabbianco Ανόρθωση, η οποία προηγείται 4-0 της ΕΝΑΒ και δεν χρειάζεται να δώσει ημιτελικό. Η ομάδα της Αμμοχώστου προηγείται 4-0 και του Παρνασσού και θέλει μια νίκη για να στεφθεί πρωταθλήτρια. Εάν προκριθεί ο Παρνασσός τότε ο πρώτος τελικός θα γίνει στο «Σωτήρειο» Αθλητικό Κέντρο το Σαββατοκύριακο 9-10 Απριλίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ