aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΣτο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο το Σούπερ Καπ (pics)

Στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο το Σούπερ Καπ (pics)

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο πανηγυρίζει τον πρώτο τίτλο της χρονιάς αφού επικράτησε στο Σούπερ Καπ Ανδρών Α’ Κατηγορίας της Α.Σ.Σ.ΣΠΕΣ με 27-15.

Οι πρωταθλητές ήταν καλύτεροι καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα, προηγήθηκαν νωρίς με 2-0 πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης προβάδισμα που τους έδωσε την κατάλληλη ψυχολογία ώστε να επιβληθούν στο παρκέ του αντιπάλου τους.

Το ημίχρονο έκλεισε με το 12-6, με την Α.Σ.Σ.ΣΠΕΣ να καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια στο 2ο ημίχρονο για να ξανά μπει στην διεκδίκηση του αγώνα ωστόσο δεν κατάφερε.

Το τελικό 27-15 αντικατοπτρίζει εν μέρη την ανωτερότητα του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου με την διαφορά να ανοίγει στα τελευταία λεπτά με τα εύσημα να πάνε και στην ομάδα του Στροβόλου η οποία ήταν ένας ικανός και ανταγωνιστικός αντίπαλος.

Από τους νικητές κορυφαίοι του αγώνα ήταν οι Τσίβικος, Σοφοκλέους, Πολύδωρος, Στυλιανού και Κυπριανού που πέτυχαν από 3 τέρματα ενώ από τους ηττημένους ξεχώρισαν οι Δημοσθένους και Τσεριώτης που πέτυχαν 4 και 3 τέρματα αντίστοιχα.

Με το φετινό Σούπερ Καπ το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο έφτασε στις 5 κατακτήσεις με την Α.Σ.Σ.ΣΠΕΣ να παραμείνει πολυνίκης του θεσμού με 21 ενώ 3 Σούπερ Καπ έχει το Κ.Ν. Ανθούπολης.

Το Σούπερ Καπ Ανδρών ήταν και φέτος αφιερωμένο στην μνήμη των δίδυμων Ηρώων μας Μίλτου και Χρίστου Χριστοφόρου που έχασαν την ζωή τους στο Μαρί. Το παρών του έδωσε ο πατέρας τους ο οποίος απένειμε τα έπαθλα στους νικητές και ηττημένους.

Ημίχρονο 12-6 – Τελικό 27-15

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο (Ανδρέας Ανδρέου): Παπαγιάννης Αντώνης, Κυπριανού Ξένιος 3, Σοφοκλέους Κυριάκος 3, Τσίβικος Θεμιστοκλής 3, Τριμιθιώτης Μάριος, Πειραιάς Γεώργιος, Νικηφόρου Γιάννος 1, Πολύδωρος Έκτωρας 3, Κεραμίδας Κωνσταντίνος, Μάντζος Ηλίας 1, Κώστα Ευάγγελος 1, Χριστοδούλου Κώστας, Μαρκίδης Ανδρέας – Μίλτος 1, Πέτρου Νταβίντ, Στυλιανού Γεώργιος 3, Νικηφόρου Δημήτρης 1, Καρακιοζόπουλος Διονύσης 2, Καρκαλάτος Νικόλας 3, Αντωνιάδης Κωνσταντίνος 2, Ανδρέου Γεώργιος, Μηνά Μάριος, Ιωάννου Κωνσταντίνος.

Α.Σ.Σ.ΣΠΕΣ (Ανδρέας Αβραάμ – Τρεπένκιν Νικολάι): Παναγιώτης Ρούσος, Καϊλής Μιχάλης 1, Αγρογιάννης Γιάννης, Τσεριώτης Μάριος 3, Μιχαηλίδης Νέαρχος 1, Δημοσθένους Βασίλης 4, Χρυσάνθου Χρίστος, Ιωάννου Ανδρέας 1, Μπρούτζος Σωτήρης, Φωτίου Ανδρέας, Χριστοδούλου Γιώργος 2, Τάρτιος Χριστόφορος 1, Γεωργίου Ανδρέας 2, Γιωργαλλής Γιώργος, Στυλιανού Νεκτάριος, Ζωγράφου Σάββας, Γεωργίου Νικόλας, Μινασίδης Τιμόθεος, Κασάπης Σάββας, Λοϊζου Γιώργος, Παπαμιχαήλ Μάριος, Χρυσάνθου Γιώργος, Τσούβας Ονούφριος, Παυλιτσένκο Αλέξανδρος, Κωνσταντίνου Κωνσταντίνος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ