aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΣτο Διοικητικό Συμβούλιο του ευρωπαϊκού σάμπο ο Μάριος Ανδρέου

Στο Διοικητικό Συμβούλιο του ευρωπαϊκού σάμπο ο Μάριος Ανδρέου

Σημαντική επιτυχία για το άθλημα του σάμπο στην Κύπρο αποτελεί η εκλογή του προέδρου της ΚΟΣΑ, Μάριου Ανδρέου, στο 13μελές Διοικητικό Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Σάμπο!

Στο περιθώριο του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2016 στο Καζάν της Ρωσίας, το τριήμερο 13-15 Μαΐου, έλαβε χώρα η γενική συνέλευση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, με τον Μάριο Ανδρέου να παίρνει θέση στο νέο συμβούλιο και μάλιστα με ομόφωνη απόφαση. Ο κ. Ανδρέου θα υπηρετήσει από το νέο πόστο για την επόμενη τετραετία, υπό την προεδρία του Ρώσου Σεργκέι Ελίσεφ. Πιο συγκεκριμένα, ανέλαβε την προεδρία της επιτροπής φοιτητών.

Πέραν από την εκλογή του στο νέο ευρωπαϊκό Διοικητικό Συμβούλιο, ο Μάριος Ανδρέου αποδέχτηκε εκ μέρους του κυπριακού σάμπο τιμητικό βραβείο για τις ενέργειες ανάπτυξης του σπορ στην Ευρώπη. Παράλληλα είχε επαφές με στελέχη της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας (FIAS) με θέμα την επιπλέον οικονομική στήριξη, ενόψει της διοργάνωσης στην Κύπρο τον Δεκέμβριο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Πανεπιστημιακού Σάμπο και του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος U16.

Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό σκέλος, η Κύπρος έλαβε μέρος στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με τρεις αθλητές. Οι Χρηστίνος Παυλίδης, Αδάμος Αδάμου και Έβελυν Ταρβιρέι δεν μπόρεσαν να ανταγωνιστούν τους ισχυρότερους αντιπάλους, χάνοντας από τον α΄ γύρο. Πάντως, η Έβελυν πήρε δεύτερη ευκαιρία μέσω του ρεπεσάζ, παίρνοντας εν τέλει την 7η θέση στην κατηγορία της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ