Στις 9 του Φεβράρη… έσιει κούσπο στο Μιτσερό

Το Mitsero Mine Run είναι ένας αγώνας cross country που εμπνεύστηκε ο δρομέας Κώστας Πατίνιος, διοργανώνεται από το 2018 από τους SAS Sports Events Management σε συνεργασία και με την βοήθεια του Κοινοτικού Συμβουλίου και του Κέντρου Νεότητας Μιτσερού με στόχο την ανάδειξη του ιστορικού χωριού, την προβολή των πανέμορφων τοπίων και εικόνων της ευρύτερης περιοχής.

Έχει καθιερωθεί ως ένας αγώνας για τρέξιμο που προσφέρει στο δρομικό κίνημα αλλά και στην τοπική κοινωνία ένα επιπλέων κίνητρο για άθληση και ψυχαγωγία.

Στις 9 Φεβρουαρίου 2020 στις 9 το πρωί θα ξεκινήσουν οι αγώνες των 21χλμ, 12χλμ και 5.5 χλμ. Στις 11:00 θα ξεκινήσει ο συμμετοχικός παιδικός αγώνας.

Έτσι δίνεται η δυνατότητα σε δρομείς όλων των επιπέδων να κοπιάσουν στο φιλόξενο Μιτσερό και να τρέξουν σε ένα αγώνα υψηλών προδιαγραφών με πολύ καλά σηματοδοτημένη διαδρομή, ηλεκτρονική χρονομέτρηση με live results και φυσικά… Κούσπους πολλούς… Κούσπους εν είδει μεταλλίου ή επάθλου για όλους!

Η διαδρομή των αγώνων διέρχεται από εύκολους ασφάλτινους και χωμάτινους δασικούς δρόμους. Όλοι οι αγώνες έχουν αφετηρία και τερματισμό την πλατεία του χωριού.  Οι δρομείς κατά την διάρκεια του αγώνα περνάνε από το δάσος του Μιτσερού, το μεταλλείο της Κοκκινόγιας και Κοκκινοπεζούλας, το παρεκκλήσι του Άγιου Μάριου, τον Ροδανό Ποταμό, την λίμνη Αχεράς, το μοναστήρι του Αγίου Παντελεήμονα, το πρώτο εργοστάσιο χρυσού στην Κύπρο και καταλήγουν διαμέσου του χωριού στον τερματισμό.

Εγγραφές και πληροφορίες στο www.misterorun.com. Γιατί και φέτος… όλοι πάμε Μιτσερό Στις 9 του Φεβράρη έσιει κούσπο. Να κοπιάσετε…

Δείτε υπέρχοσες περσινές εικόνες εδώ!

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ